Kto v piatok príde na nové parkovisko do Nízkych Tatier, lyžuje za 1 euro!

2013-12-11 11:21:00 |   |    | 

SLOVENSKO - V Nízkych Tatrách otvoria v piatok nové bezplatné parkovisko. Kto stihne zaparkovať na jednom z 520 miest, bude v ten deň lyžovať aj s občerstvením za jedno euro.



Na južnej strane Chopku nájdu lyžiari okrem nového parkoviska Krupová aj pokladne, infocentrum, požičovňu a servis lyží, športový obchod a arénu pre lyžiarov začiatočníkov. Na južnej strane sú otvorené dve červené zjazdovky Krupová a Slnečná pre náročnejších lyžiarov a modrá zjazdovka Hotelová pre menej zdatných lyžiarov.

Lyžovačku v zimnej sezóne 2013/2014 si návštevníci južnej strany Chopku užijú na 61,5 hektároch lyžiarskej plochy. Z nového nástupného bodu Krupová sa lyžiari dostanú k Hotelu Srdiečko dvoma vlekmi, hoteloví hostia po prístupovej ceste.

Južné a severné svahy Chopku sú od vlaňajšej sezóny prepojené novými lyžiarskymi vlekmi - z južnej strany 15-miestnou gondolou a so severu 24-miestnou lanovkou. Lyžiarska sezóna v nízkotatranskej Jasnej odštartovala koncom novembra na južnej strane Chopku na zjazdovkách Slnečná, Hotelová a Krupová a na severnej strane na zjazdovkách Biela Púť a Luková.

 

Zdroj/autor: sita, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.0/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 15. máj. 2024. Meniny má Žofia, Sofia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa