Viedenský Life Ball prinesie zábavu i charitu

2011-05-20 12:10:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Najväčšia charitatívna akcia v Európe Life Ball, ktorá je zároveň oslavou života, privíta prominentných i extravagantne odetých hostí už túto sobotu, 21. mája v metropole Viedeň.



Netradičné podujatie svojím výťažkom každoročne podporuje projekty v boji proti Aids a HIV.

Aktuálny 19. ročník akcie privíta prominentných hostí ako Janet Jackson, Billa Clintona, Brooke Shields, Emmu Willis, manželku Brucea Willisa, módneho guru Karla Lagerfelda, vnučku Charlieho Chaplina, Kieru Chaplin či topmodelky Lydiu Heart a Tatjanu Patitz.

K highlightom slávnostného otvorenia podujatia Life Ball na Radničnom námestí bude patriť inštalácia nadrozmerného „kryštáľu nádeje“ ako symbolu sily a nádeje, ktorý bude žiariť nad hlavami hostí a publika počas večera a ktorý predvedie publiku Brooke Shields.

Pestrý program ponúkne aj extravagantnú módnu prehliadku návrhov dvojičiek Deana a Dana Catenových a ich značky Dsquared2 či vystúpenie britskej speváčky Natashy Bedingfield a americkej hudobníčky Natalie Kills.

Samotná párty s okázalou otváracou šou a bohatým programom sa následne rozbehne na viedenskej radnici. Tradičné viedenské podujatie je oslavou života a rozdielnosti, podporujúce toleranciu a rovnoprávnosť.

 

 

Kontakt:
Life Ball Team
Porzellangasse 32/3
1090 Wien
Tel.: +43-1-595 56 00
Fax: +43-1-595 56 77
E-mail:
lifeball@lifeball.org

 

Zdroj/autor: compress, lifeball.org, drom

Foto: Jürgen Hammerschmid, Harald Klemm, Katharina Schiffl

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 15. máj. 2024. Meniny má Žofia, Sofia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa