Tajné miesta odhalené: Kde strávia svoje najkrajšie sviatky, Vianoce, celebrity?

2014-12-19 08:00:00 |   |    | 

Keď by ste boli hviezdou s miliónmi na konte, i vy by ste sa snažili splniť si svoje sny v každý deň roka. Tráviť Vianoce doma by pre vás možno nebolo tak zaujímavé a tak by ste sa vyberali do tých najzaujímavejších destinácií, kde by ste spolu s rodinou a blízkymi oslavovali tieto sviatky. Zoznam celebritami obľúbených vianočných miest je naozaj pestrý. Zatiaľ čo niekto má rád klasiku a vyhľadáva skôr hory, iní zatúžia po exotike a idú sa zohriať na pláž pod palmy.



 

Aspen, USA

 

V Amerike najobľúbenejší lyžiarsky rezort. V Aspene sa nemusíte nikdy obávať toho, že by ste tam mali málo snehu a nedostatok pravej zimnej atmosféry. Zároveň ide o veľmi prestížne stredisko so službami tej najvyššej kvality. Pre exkluzívnych klientov pochopiteľne ponúkajú aj služby navyše. Ubytovanie pre nich nie je zabezpečované v hoteloch, ale v samostatných apartmánoch, aby mali dostatok súkromia. Keď chcú celebrity ujsť z tradičného ruchu a centra pozornosti, vyberajú sa často na Vianoce práve do týchto končín. Navyše sa môžu spoľahnúť na príjemnú horskú atmosféru plnú snehu, čo im Hollywood neponúka. V tejto lokalite má mnoho z nich aj súkromné chaty, ktoré taktiež využívajú v tomto čase.

 

Švajčiarske Alpy

 

Existuje viacero lokalít, ktoré celebrity vyhľadávajú i v týchto dňoch, no na prvom mieste sa nachádza predovšetkým stredisko St. Moritz. Po príchode do tohto regiónu objavíte doslova rozprávkovú krajinu. Popri zamrznutom jazere, na ktorom sa môžete korčuľovať, ale aj iba tak sa po ňom voľne prejsť, sa hrdo týčia končiare švajčiarskych Álp. St. Moritz je vyhľadávaný najmä európskou smotánkou. Často sa tam schádzajú už 25. decembra a spolu so svojimi prominentnými priateľmi slávia spoločné sviatky.

 

Fairmont Chateau, Kanada

 

Spojenie elegancie a noblesy. To je presne to, čo vyhľadávajú mnohé celebrity. Po iné roky v tomto luxusnom hoteli vo Whistler strávili vianočné prázdniny napríklad Justin Timberlake alebo Heidi Klum s rodinou. Fairmont sa nachádza uprostred hôr a okrem nádherných výhľadov ponúka aj skutočne skvelé podmienky pre zimnú dovolenku. V jeho blízkosti sa nachádza viacero vlekov, služby sú dokonalé a vďaka nim si večer môžete oddýchnuť v niektorej zo sáun alebo zaplávať. Zariadenie hotela je ladené do historického štýlu a sviatočná večera v ich nádherne zariadenej jedálni bude patriť istotne k tým najkrajším spomienkam z uplynulého roka.

 

Los Cabos, Mexiko

 

Na rad teraz prichádza exotika. Ak nie ste fanúšikom tohto sviatku, prípadne sneh pre vás nepredstavuje romantickú idylu, asi by ste sa tiež nechali ochotne nahovoriť na vianočnú dovolenku v nejakej teplej krajine. Rovnako ako napríklad Jennifer Lopez, Fergie alebo Leonardo di Caprio, ktorých už po iné roky zhliadli v populárnom mexickom stredisku Los Cabos. Vianoce na krásnych plážach a v blízkosti mora boli pre nich veľkým lákadlom, ktoré sa potom rozhodli zopakovať i počas roka. Veľkým benefitom je najmä nádherná príroda a úžasné skaly, ktoré lemujú pobrežie.

 

Rio de Janeiro, Brazília

 

Ešte v časoch veľkej lásky tam Vianoce trávil Tom Cruise s Katie Holmes. Tunajšia atmosféra je odlišná od tej, na akú sme zvyknutí my. No napriek tomu sa príjemné sviatky dajú stráviť aj v tejto lokalite, kde je príjemné slnečné počasie. Brazília patrí k silne nábožensky založeným krajinám, takže veriaci tam i napriek deficitu snehu pripravia vždy krásnu sviatočnú atmosféru. Celebrity vyhľadávajú najmä luxusné hotely, ktoré pre nich ponúkajú vždy skvelý program na vyplnenie voľného času.

 

Sunshine village, Kanada

 

Jeden z najpopulárnejších kanadských lyžiarskych rezortov. Ako magnet pôsobí na tie celebrity, ktoré milujú zimné športové aktivity. Toto miesto často slúži aj pri natáčaní filmov, ktoré sa odohrávajú v zimnom prostredí. Tam sa často začína i hviezdna láska k tejto lokalite. Okrem kvalitnej lyžovačky je Sunshine village známe aj vďaka vynikajúcim službám najvyššej kvality.

 

Chamonix, Francúzsko

 

Druhé obľúbené európske stredisko. Chamonix ponúka lyžovačku priamo pod Mont Blancom. Kvalitné svahy sú veľkým lákadlom i pre mnoho hviezd. Často tam stretávať dovolenkovať i rôznych športovcov. Mnoho z nich tam trávi medzisviatočné obdobie a často tam zostávajú sláviť aj príchod nového roka. I z toho dôvodu sa v Chamonix vždy koná zaujímavý silvestrovský program. Jednoducho miesto ako stvorené pre celebrity a bohatých podnikateľov.

 

Zdroj/autor: travelandleisure.com, readersdigest.ca, igluski.com, David

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: David

Hodnotenie článku:
1.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa