Afrika – exotická dovolenka

Podmorský raj v Egypte

potápanie v Egypte
2012-08-31 16:00:00

EGYPT - Príjemné letné chvíle môžete stráviť aj v Egypte, napríklad v letovisku Sharm el Sheik. Okrem klasického slnenia na pláži a šantenia vo vode môžete vyskúšať potápanie a spoznať tak podmorské krásy Červeného mora. viac »

Keňa, klenot Afriky, kde sa ctia tradície

Keňa
2012-08-22 16:00:00

KEŇA - Keňa sa nachádza vo východnej Afrike pri Indickom oceáne. Hlavným mestom krajiny je Nairobi. Jednou zo zaujímavostí je fakt, že deti a mladí ľudia stále ctia tradície svojich rodičov. viac »

Zanzibar, africká exotika v Indickom oceáne

Zanzibar
2012-08-16 17:15:00

ZANZIBAR - Tropický Indický oceán, biela pláž, kokosové palmy, slnko, voňavé jedlo a božský pokoj - vitajte na Zanzibare. viac »

Staroveké Kartágo na vás čaká v Tunisku

Kartágo, Tunisko
2012-08-14 15:00:00

TUNISKO - Tunisko sa nachádza v Severnej Afrike a leží na území starovekého Kartága. Patrí medzi významné turistické destinácie, ktorú radi a často navštevujú aj obyvatelia Slovenska. viac »

Maroko vábi na 360 slnečných dní do roka

Maroko
2012-08-03 18:00:00

MAROKO - "Morocco" je najbezpečnejšia krajina Severnej Afriky. Destinácia Agadir disponuje 360 slnečnými dňami do roka, krásnou štvorkilometrovou plážou pri Atlantickom oceáne, výbornou berbersko - arabskou kuchyňou (Tajin, Kus-kus), kávou a všadeprítomným mätovým čajom. Najkrajšie a najstálejšie počasie je v mesiacoch október a november. Preto odporúčame na slnečné prehriate tela navštíviť krajinu práve v týchto mesiacoch. viac »

Maurícius, ostrov plný exotických zážitkov

Maurícius
2012-08-01 17:00:00

MAURÍCIUS - Ostrov Maurícius, ktorý leží v Indickom oceáne, je čarovným miestom s nádhernými piesočnatými plážami, milými ľuďmi, priezračnou vodou a nezabudnuteľnými západmi i východmi slnka. Stojí za to ho navštíviť. viac »

Maurícius, čarovné miesto v Indickom oceáne

Maurícius
2012-07-25 16:30:00

MAURÍCIUS - Ostrov Maurícius, ktorý leží v Indickom oceáne, je čarovným miestom s nádhernými piesočnatými plážami, milými ľuďmi, priezračnou vodou a nezabudnuteľnými západmi i východmi slnka. Stojí za to ho navštíviť. viac »

Keňa láka na africké safari i pobyt pri mori

Keňa
2012-07-06 15:30:00

KEŇA - Počas pobytu v Keni určite nevynechajte Zoo - Bamburi Park (Haller Park), kde sa zvieratá pohybujú voľne, okrem tých naozaj nebezpečných pre ľudí a pre ostatné zvieratá. Absolvovať by ste taktiež mali aj ozajstné safari do národného parku Tsavo-East, kde uvidíte slony, žirafy, byvolov, leva a veľa vtáctva a samozrejme všade prítomné opice. Mombasa v Keni je ale pobrežné mesto, a tak sa počas vášho pobytu určite stihnete aj okúpať v oceáne. viac »

Za exotikou a potápaním do slnečného Egypta

Egypt
2012-07-04 15:30:00

EGYPT - Egypt je ideálne miesto aj pre náročných klientov. Hurghada Citadel Azur resort je postavený na mieste, kde zažijete nezabudnuteľnú dovolenku. Hotel leží priamo v oblasti chráneného koralového útesu, takže za potápaním a šnorchlovaním nemusíte nikam cestovať. Keď budete mať šťastie, stretnete aj delfínov, ktorí priplávajú až k hotelovej pláži. Do mora sa ľahko dostanete z lagúny a ste priamo v čarovnom morskom svete Červeného mora s nespočetným množstvom farebných koralov a ešte farebnejších morských živočíchov. Kto miluje slnko, potápanie a exotiku, mal by rozhodne navštíviť toto miesto. Citadel Azur resort ponúka po celý čas bohatý animačný program a fakultatívne zájazdy za históriou Egypta. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na prežitie krásnej dovolenky. viac »

Maroko, jedinečná africká krajina

Opevnenie mesta Essaouira
2012-06-16 10:00:00

MAROKO - Maroko je štát mnohých tvárí. Táto krajina ponúka veľa zaujímavých atrakcií a miest, ktoré sa oplatí vidieť. Saharu, najväčšiu púšť na svete, ktorá sa tiahne cez desať štátov, pobrežie krajiny obmýva Atlantický oceán, na severe prechádza Gibraltárskym prielivom do Stredozemného mora. Toto je len zopár geografických a prírodných magnetov, ktorými láka Maroko turistov. viac »


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa