Na vlastnej koži

Kuala Lumpur na vlastnej koži: Čo sa v príručkách nedozviete

Kuala Lumpur
2017-08-31 12:00:01

Po návšteve čarovného Mjanmarska naše cesty viedli do hlavného mesta Malajzie. Do poslednej chvíle sme nevedeli, čo čakať. O Kuala Lumpur sme totiž nepočuli práve chvály, preto sme sem prichádzali s malou dušičkou veriac. Naše obavy sa však nenaplnili. viac »

Postrehy z Filipín: 4 veci, ktoré musíte vidieť na ostrove Bohol

Postrehy z Filipín: 4
2017-07-23 00:00:01

Filipíny tvorí viac ako 7000 ostrovov, ktoré sú známe svojimi úžasnými plážami a priezračne azúrovým morom. Málokto však hovorí o krásnej prírode, ktorou sa môže táto krajina pýšiť. Či už máte chuť ležať na pláži alebo stráviť čas v prírode, na ostrove Bohol je možné oboje a dokonca oveľa viac! viac »

Rodisko Melánie Trumpovej: Navštívili sme slovinské Posavje

Rodisko Melánie Trumpovej: Navštívili
2017-06-09 12:00:00

V Slovinsku je takmer všetko malé, pivo sa predáva trojdecové, hlavné mesto Ľubľana má iba pár stotisíc obyvateľov, celá krajina dva milióny. Aj Posavje je miniregión s niekoľkotisícovými mestečkami. My sme ho navštívili niekoľkokrát a zistili, že tam možno ochutnať mnoho lahôdiek, pokochať sa prírodou, vstúpiť do stredovekých hradov a najmä – zažiť Slovinsko mimo hlavných turistických trás. viac »

VIDEO Tvárou v tvár predátorovi: Šnorchlovali sme so žralokmi veľrybími

Potápanie so žralokmi veľrybími
2017-05-19 00:00:01

Ostrov Cebu patrí medzi najkrajšie miesta na Filipínach. Nájdete tu nádhernú prírodu, tyrkysové more, krásne vodopády a rozmanitý podmorský svet. A práve tu sa vám núka aj jeden vskutku jedinečný zážitok - šnorchlovanie so žralokmi veľrybími. viac »

Slovenka v Ázii: 5 vecí, ktoré vás v Mjanmarsku vyvedú z miery

Mjanmarsko očami Slovenky Zuzany
2017-05-15 00:00:01

Mjanmarsko je krajinou v juhovýchodnej Ázii, ktorej brány sa v súčasnosti čoraz viac otvárajú turistom. Je to iný svet so špecifickou kultúrou a zvykmi. Tie najneobvyklejšie nám predstavila Slovenka Zuzana, ktorá počas svojich ciest navštívila aj túto krajinu. viac »

Bulharsko s domácimi: Zákutia Varny, ktoré musíte vidieť

Varna, Bulharsko
2017-05-13 00:00:00

Väčšina Slovákov strávi svoju dovolenku v Bulharsku na trase medzi hotelom a plážou. Je to však škoda, táto krajina ponúka zážitkov omnoho viac. Naša redaktorka bola na dvojmesačnej stáži vo Varne a prezradila, ktoré miesta obľubujú domáci. viac »

Cestopis na pokračovanie: Hodvábnou cestou na motorke – 5. časť

Cestopis na pokračovanie: Hodvábnou
2017-04-29 12:00:00

Mladí Slováci Nikoleta Majorová a Boris Kolev už šesť rokov brázdia cesty Európy na motorke. Minulé leto sa odvážili vydať ešte ďalej a preskúmali Strednú Áziu. Počas 32 dní absolvovali viac ako 15 tisíc kilometrov a navštívili Ukrajinu, Rusko, Kazachstan, Turkménsko, Uzbekistan a Kirgizsko. Ich zážitky sme vám Borisovými slovami predstavovali na pokračovanie každú aprílovú sobotu. Dnes vám prinášame záverečnú 5. časť. viac »

Exotika na vlastnej koži: Spoznajte pravú tvár indonézskeho sultanátu Jogjakarta

Indonézska tanečnica
2017-04-27 00:00:01

Slovenka Zuzana pôsobí od augusta na umelecko-študijnom pobyte v indonézskej Jogjakarte. V tomto centre jávskej a indonézskej kultúry už spoznala aj miesta, kam sa bežní turisti nedostanú. Toto o svojich skúsenostiach prezradila. viac »

Cestopis na pokračovanie: Hodvábnou cestou na motorke – 4. časť

Cestopis na pokračovanie: Hodvábnou
2017-04-22 12:00:00

Mladí Slováci Nikoleta Majorová a Boris Kolev už šesť rokov brázdia cesty Európy na motorke. Minulé leto sa odvážili vydať ešte ďalej a preskúmali Strednú Áziu. Počas 32 dní absolvovali viac ako 15 tisíc kilometrov a navštívili Ukrajinu, Rusko, Kazachstan, Turkménsko, Uzbekistan a Kirgizsko. Ich zážitky vám Borisovými slovami predstavíme na pokračovanie každú aprílovú sobotu. Dnes vám prinášame 4. časť. viac »

Slovenský hudobník v Severnej Kórei: Išiel som odtiaľ v depresii

Severná Kórea
2017-04-20 00:00:00

Dlhé roky bol Miloslav Laber alias Whisky známy hlavne ako líder kapely Slobodná Európa. V ostatných rokoch sa však čoraz viac prezentuje ako skúsený cestovateľ, ktorý obľubuje najmä Strednú Áziu. Nedávno si splnil mimoriadne náročný cestovateľský sen – navštívil Severnú Kóreu. viac »


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa