Viedenský festival ponúkne hudbu, jedlo i módu

2011-06-03 15:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Trojdňový festival hudby, umenia a kultúry odštartuje na nábreží Dunajského kanála vo Viedni dnes, 3. júna.



Festivalová zábava, ktorá je voľne prístupná, prebehne pozdĺž nábrežia od Spittelau až k mostu Franzensbrücke.

Festival nazvaný Donaukanaltreiben ponúkne do nedele, 5. júna pestrý program – koncerty od indie cez hip-hop, reggae až po elektroniku, čítačky, luxusnú módnu prehliadku, kabaret, slam poetry, jazz brunch, pool party a atraktívny detský program.

Kulinárske špeciality a program si vychutnáte v 11 letných baroch a lokáloch na nábreží ako Strandbar Hermann, summerstage, Pier9, Tel Aviv Beach, Badeschiff či Central Garden.

Hudobné lahôdky Donaukanaltreiben vás očakávajú v podobe koncertov domácich interpretov ako viedenského dua Tanz Baby!, hip-hoperov Hörspielcrew, nováčika viedenskej scény Violetty Parisini, popového Robi Faustmanna či džezové raňajky s Michaelou Rabitsch a Robert Pawlik Triom a ďalších.

Festival ponúkne aj rybí trh, hodiny hatha jógy, futbalový turnaj pre dievčatá, chill out s viedenskými skladbami, rýchlokurz salsy, milongy či neotanga alebo jazdy vodnými taxíkmi po Dunajskom kanáli.

Nábrežie Dunajského kanála priamo v centre metropoly je obľúbenou zónou oddychu a relaxu Viedenčanov s bohatou ponukou urbánnej kultúry a gastrómie, predovšetkým počas letnej sezóny.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Foto: verenasoltiz.com, DKT

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 16. máj. 2024. Meniny má Svetozár.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa