Módny palác začína vo Viedni

2011-05-27 17:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - V susednej Viedni začína dnes, 27. mája módny veľtrh Módny palác.



Na módnom podujatí bude až do nedele, 29. mája prezentovať svoju tvorbu viac ako 160 dizajnérov zo zahraničia a domáceho Rakúska.

Módny palác 2011 ponúkne najnovšie trendy a návrhy z oblasti módy, šperkov a módnych doplnkov od Streetfashion až po kolekcie Ready to Wear, ako aj sprievodný program v podobe módnych prehliadok, parties a DJ-Lounges či nočných nákupov tzv. Late Night Shopping.

Módny palác 2011 prebehne v priestoroch Rakúskeho múzea užitkového umenia MAK. Na viac než 3 tisíc metroch štvorcových predstavia návrhári v MAKu tématické Ready-to-wear, Urban Style, ako aj modely začínajúcich návrhárov.

K highlightom prvých dvoch dní tzv. Modepalast budú patriť módne prehliadky, ktoré prebehnú vo večerných hodinách. Ťažiskom aktuálneho Módneho paláca je móda pre rôzne generácie.

Na veľtrhu majú návrhári rôzneho pôvodu a štýlov poukázať na to, že móda je nezávislá na čase a veku jej nositeľa. Témou módneho podujatia je aj tento rok ekologická móda, ktorú prinesú inovatívne módne značky ako napríklad Magdalena Schaffrin z Berlína, MASI z Linzu či STEINWIDDER z Viedne.

Na veľtrhu sa predstavia aj začínajúce módne značky ako Muster.Knabe z Brém, Shakkei z Viedne, Citoyenne z Edinburgu, Diamonds & Jewels z Bavorska a podobne.

Predajno-výstavný veľtrh módy, šperkov a módnych doplnkov sa uskutoční v priestoroch Rakúskeho múzea užitkového umenia MAK na Weiskirchnerstrasse 3.

Módny palác bude prístupný pre verejnosť v piatok od 12.00 do 22.00, v sobotu od 11.00 do 21.00 a záverečnú nedeľu od 11.00 do 19.00. Vstupenka na deň stojí 8 eur, zľavnená 5 eur, permanentka na 3 dni vyjde na 12 eur.

 

 

Kontakt:
MODEPALAST – brand new expo
Ladenhaufen & Baumgartner OG
Große Neugasse 1/5
A 1040 Wien
Tel.: +43 699 116 17 455
E-mail:
office@modepalast.com

 

Zdroj/autor: compress, modepalast.com, drom

Foto: Michael Winkelmann, Daniela Lettner, Boltresz Attila

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 15. máj. 2024. Meniny má Žofia, Sofia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa