Doprava a cestovanie

Muž vraj nechcel sedieť vedľa ženy, trpela ona: Letuška ma ponižovala, je to diskriminácia!

Muž vraj nechcel sedieť
2023-08-19 16:00:00

Leteckou dopravou otriasa škandál. Izraelská televízna reportérka tvrdí, že vedľa nej nechcel istý ortodoxný cestujúci sedieť preto, že je žena. Keď si odmietla presadnúť, členka palubného personálu na ňu vraj začala kričať. viac »

Na Japonsko udrela tropická búrka Lan, stovky letov boli zrušené

Na Japonsko udrela tropická
2023-08-15 07:00:00

Takmer 900 letov bolo zrušených a 240.000 ľudí bolo vyzvaných na evakuáciu na bezpečné miesta v dôsledku silnej tropickej búrky Lan, ktorá v noci na dnes udrela na japonské pobrežie. Do stredného a západného Japonska priniesla búrka lejaky a víchor. Približne 90.000 domácností zostalo bez dodávok elektriny, informovala dnes agentúra Reuters. viac »

Lietadlo sa kvôli vyhrážkam pasažiera muselo vrátiť, zrušili desiatky letov!

Lietadlo sa kvôli vyhrážkam
2023-08-14 18:00:00

Lietadlo spoločnosti Malaysia Airlines smerujúce z Austrálie do Malajzie sa dnes pre incident na palube muselo vrátiť do austrálskeho mesta Sydney. Podľa austrálskych médií sa jeden z cestujúcich za letu vyhrážal ostatným pasažierom a posádke, informovala agentúra AP. Polícia po návrate lietadla do Sydney muža zatkla. Kvôli incidentu bolo na letisku v Sydney zrušených 32 domácich letov a ostatné sú oneskorené až o 90 minút, informoval hovorca letiska. Medzinárodné lety podľa neho neboli ovplyvnené. viac »

Škandál: V Turecku prepustili pilota, lebo označil za riziko, keď sa pilot počas letu modlí

Škandál: V Turecku prepustili
2023-08-14 12:00:00

Turecká letecká spoločnosť Turkish Airlines dala výpoveď pilotovi, ktorý u nej pracoval vyše 30 rokov. Dôvod firma neuviedla, ale podľa prepusteného pilota to urobila preto, lebo vyjadril pochybnosti nad tým, aby bolo pilotom povolené modliť sa za letu. Informoval o tom server tureckej televízie Halk TV. viac »

Princezná Diana si na nej užívala posledné chvíle šťastia, teraz je preč: Jachta Cujo sa potopila pri Azúrovom pobreží

Princezná Diana si na
2023-08-05 13:00:00

Luxusná jachta Cujo, na ktorej si princezná Diana a jej priateľ Dodi Fayed užívali svoju poslednú dovolenku iba pár dní pred smrťou v auguste 1997, je minulosťou. Minulý víkend narazila do neidentifikovaného objektu neďaleko Beaulieu-sur-Mer na Francúzskej riviére a klesla na dno mora. viac »


Piatok, 3. máj. 2024. Meniny má Galina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa