Doprava a cestovanie

Od Jadranského po Tyrrhenské pobrežie, od severu po juh: Najväčšie krásy Talianska spoznáte aj vlakom

Od Jadranského po Tyrrhenské
2023-07-15 12:00:00

Taliansko je ideálnou destináciou na spoznávanie vlakom. Celá krajina je popretkávaná sieťou železníc, a tak môžete more, hory i nádherné mestá poľahky spoznávať aj bez auta. "Bel Paese" ponúka nekonečnú škálu možností. viac »

Let do Zadaru mu spôsobil traumu: Ryanair musí chlapcovi zaplatiť 10.000 eur

Let do Zadaru mu
2023-07-15 09:00:00

Mal to byť obyčajný let z Londýna do Zadaru, no 11-ročnému chorvátskemu chlapcovi doslova zmenil život. Súd pred pár dňami uznal, že v dôsledku náhlej zmeny tlaku v kabíne trpel zdravotnými problémami a letecká spoločnosť Ryanair mu musí vyplatiť odškodné. viac »

K tejto dáme vzhliada celý letecký svet: Kde iní končia, ona začala!

K tejto dáme vzhliada
2023-07-10 11:00:00

Pam Clark je dôkazom, že vek je len číslo a na plnenie snov nie je nikdy neskoro. Mala 53 rokov, keď získala svoje vytúžené povolanie letušky a členkou palubnej posádky zostáva aj v dobe, keď si jej rovesníčky dávno užívajú dôchodok. viac »

Súd nariadil amsterdamskému letisku Schiphol obmedziť počty letov

Súd nariadil amsterdamskému letisku
2023-07-08 08:00:00

Holandsko môže obmedziť počet vzletov a pristátí na amsterdamskom medzinárodnom letisku, oznámil v piatok súd v Amsterdame v odvolacom konaní. Príslušné nariadenie vlády je v súlade so zákonom, konštatoval, čím zrušil pôvodné rozhodnutie správneho súdu. TASR o tom informuje na základe správy agentúry DPA. viac »

Dovolenka bez auta: Veľké porovnanie priamych liniek do Chorvátska a Bulharska

Dovolenka bez auta: Veľké
2023-07-05 13:00:00

Chorvátsko i Bulharsko sú krajiny, do ktorých sa každý rok v lete vydáva obrovské množstvo Slovákov. Väčšina z nás volí na cestu osobné auto, do viacerých destinácií pritom pravidelne premávajú z Bratislavy či iných slovenských miest aj lietadlá, vlaky či autobusy. viac »


Piatok, 3. máj. 2024. Meniny má Galina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa