Kam cez víkend

Splav Ipľa cez leto ovplyvnilo sucho, teraz si však vodáci prídu opäť na svoje

2022-09-29 08:00:00 |

Tohtoročnú vodácku sezónu na rieke Ipeľ v regióne Novohrad ovplyvnilo najmä mimoriadne sucho. Prvé splavy v Kalonde v okrese Lučenec sa síce uskutočnili už začiatkom mája, koncom júna však už bola pre nedostatok vody rieka na prírodných úsekoch prakticky nesplavná. Pre TASR to uviedol Michal Dibala z projektu Splavuj Ipeľ.

Viac článkov

TIP na víkend: Leto pokračuje a je plné podujatí šitých na vašu mieru

hrad Červený Kameň
2015-08-06 12:00:41

Horúčavy sa rozhodli, že nás opäť potrápia. Teploty vysoko nad 30, silné slnko a hic. V tomto prípade by sme sa mali vybaviť fľašou s vodou a trochu sa odreagovať. Nech to už bude pri vode, alebo na niektorom z podujatí, ktoré sme pre vás objavili, prajeme vám prekrásny letný víkend a veľa pohody. viac »

TIP na víkend: August k nám dorazí vo veľkom a s podujatiami šitými pre vás

Bratislava
2015-07-30 12:00:00

Tento víkend sa konečne už prehupneme do nového mesiaca. Radosť z toho mnohí nemajú. Veď už máme polovicu leta, prázdnin aj dovoleniek za sebou. Treba však pohár vidieť poloplný. Pred sebou teda máme ešte polovicu leta. Ešte stále máme dostatok času na výlety a dovolenky či už plánované, alebo úplne nečakané. Počasie nám bude priať, a preto sa netreba báť. Tento víkend si od horúčav oddýchneme a príjemné počasie môžeme využiť napríklad na niektorom zo slovenských podujatí. Leto v plnom prúde zaručuje, že je toho viac ako by ste mohli stihnúť. Vyberte si preto favorita a dobre sa zabavte. viac »

TIP na víkend: Celé Slovensko bude vo vare pre víkend plný podujatí

Banská Štiavnica
2015-07-23 12:00:35

Nebudeme donekonečna mlieť len o tom, že je veľmi teplo. Ono naozaj je, ale všimli sme si to už všetci na celom Slovensku. Mali by sme sa radšej zamerať na to, ako jeho pôsobenie zmierniť. Pime veľa vody, zdržujme sa v tieni a hlavne oddychujme. A kde? No čo tak napríklad na víkendových podujatiach? Opäť je ich dostatok na celom území našej republiky, takže nik nebude ukrátený. viac »

TIP na víkend: Hudba a príjemné počasie vykúzlia letný víkend ako vyšitý

Bazilika sv. Mikuláša
2015-07-16 12:00:09

Keďže opäť píšeme túto rubriku, tak je zrejmé, že sa týždeň chýli ku koncu. Znova nás čaká horúce počasie a preto sa aj Dromedár chystá opustiť horúce mesto a vydá sa do prírody. To kam to bude, zistíte už o pár dní. Vy si samozrejme pripravte vlastný plán, ktorý môže pozostávať ako z kúpania, vychádzok, bicyklovania, tak aj z návštevy múzea, alebo niektorej z nasledujúcich akcií. Príjemný víkend. viac »

TIP na víkend: Vráťte sa v čase a spoznajte dávnych rytierov na slovenských hradoch

Čachtický hrad
2015-07-09 12:00:04

Teplo, teplejšie, najteplejšie. Asi tak vyzerajú naše dni. Hoci by mohol byť víkend trochu príjemnejší, už o pár dní tu máme zase horúčavy. Ako sa teda pripraviť na takéto teploty? Veľa pite a taktiež si dobre oddýchnite. Najlepšie pri príjemnej aktivite, alebo na niektorom zo zaujímavých podujatí čo nás čakajú. Ako inak, opäť sme sa aj my pozreli na niektoré z nich a tieto vám odporúčame: viac »

TIP na víkend: Dni humoru a letnej zábavy sú nachystané v každom kúte Slovenska

Pohľad na Horný hrad
2015-07-02 12:00:00

Blížia sa horúce dni, a preto náš Dromedár všetkým odporúča, aby si poriadne oddýchli. Naordinujme si poriadnu dávku chladivej vody. Ako v pohároch, tak aj v jazerách, prípadne na kúpaliskách. Keď sa už schladíme, mali by sme využiť čas a spraviť niečo aj pre svoju dušu. Umenia, kultúra, všetko čo vás poteší. S Dromedárom sme sa preto opäť pozreli na podujatia, ktoré sa cez víkend uskutočnia v našom okolí. Kam potiahne vaše srdce? viac »

TIP na víkend: Oheň aj lahodné jedlo nás budú sprevádzať počas najbližších dní

Slovak Food Festival, Bratislava
2015-06-18 12:00:00

Tešíte sa na víkend? My sa už nevieme dočkať. Našťastie sme našli tieto podujatie, ktoré aj Dromedárovi spestria program. Už sa teší na jahody a úplnú pohodu. Kam však zamierite vy? Máme pre vás zopár skvelých tipov. viac »

Plánujete dámsku jazdu? Pomôžeme vám vybrať to najlepšie miesto

Banská Štiavnica
2015-06-13 07:00:00

Keď vám pracovné povinnosti prerastajú cez hlavu a konečne sa potrebujete trošku uvoľniť v spoločnosti kamarátok, záchranou pre vás môže byť skvelá dámska jazda. Tú si môžete naplánovať rovnako u nás, ako i v zahraničí. Stačí sa pohrať s témou, nákladmi a zaujímavosťami v okolí a skvelých nápadov nebude nikdy dosť. viac »

TIP na víkend: NAJLEPŠIA je zábava u nás doma. Tento víkend nezostaňte sedieť v dome

Štrbské pleso
2015-06-11 12:00:54

Teplo, teplejšie, najteplejšie. V tomto duchu sa zrejme ponesie celý víkend. Našťastie je pripravených mnoho zaujímavých podujatí, ktoré môžeme všetci navštíviť. Či ste z východu, severu, juhu alebo západu všade si pripravíte zaujímavý program. Chutné jedlo, dobrá zábava a teplé slnečné lúče. Prajeme vám prekrásny víkend. viac »

TIP na víkend: Oslavy dňa detí majú pre všetkých prichystané skvelé zážitky

Bazilika sv. Mikuláša
2015-06-04 12:00:09

Prvý víkend v júny a hneď tu máme tropické počasie. Dvojhrbáčovi sa to pozdáva, však je zvyknutý aj na lepšie, nuž a my ostatní, nám zostáva využiť prvé otvorené kúpaliská, prípadne sa zašiť niekde v lese. Keď však chcete byť aktívny, skúste sa v nasledujúcom prehľade podujatí na Slovensku pozrieť, či vám niečo nepadne do oka. Môže to byť čokoľvek, a predsa len sme ľudia rôzni, takže sme pre vás našli z každého „rožka troška“, aby sme zažili prekrásny horúci júnový víkend. viac »


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa