Kam cez víkend

Prázdninová lyžovačka na východe – Malé strediská majú stále dosť snehu

Lyžiarske stredisko Ski Drienica
2015-02-25 12:00:00

Značnú časť územia východného Slovenska tvorí nížina, no ale aj tu nájdeme miesta s vhodnými podmienkami na lyžovanie a nielen zjazdové. Tohtoročná zima je koniec koncov lyžiarom naklonená, takže za dobrou lyžovačkou nemusia cestovať do vysokohorských stredísk. V dnešných dňoch si prídu na svoje hlavne deti, keďže tu máme obdobie jarných prázdnin. viac »

Víkendová pohoda: Užite si relax, dejiny a krásnu prírodu v Bardejove

Radničné námestie, Bardejov
2015-02-21 09:00:00

Niet lepšej veci, ako si počas víkendu dobre oddýchnuť, zabaviť sa, ale zároveň aj spoznať zaujímavú kultúru a dejiny našej krajiny. Presne túto kombináciu vám ponúka mesto Bardejov. Ideálnou voľbou je skombinovať víkendový pobyt v kúpeľoch a popri tom preskúmať aj okolie a najmä centrum mesta, ktoré sa stalo chráneným kultúrnym dedičstvom UNESCO. viac »

TIP na víkend: Za málo peňazí veľa muziky? Tento víkend áno

Bazilika sv. Mikuláša, Trnava
2015-02-19 12:00:00

Pripravte si spolu s Dromedárom plán nasledujúceho víkendu. Človek má veľa času na oddych, a preto by ho nemal premrhať. Slovensko je plné zaujímavých miest, kam môžete zájsť na otočku, alebo si naplánovať malý výlet. Na severe je ešte dostatok snehu, takže lyžovačky, termálne kúpele a vychádzky do prírody predstavujú skvelý zdroj nápadov na príjemne strávený čas. Ak vás to tiahne do tepla, zájdite radšej na niektoré z kultúrnych podujatí. Zoznam niektorých sme vám už pripravili. viac »

TIP na víkend: Masky, sýte jedlá aj romantické vychádzky naplnia náš program

Fašiangy v Nitre
2015-02-12 12:00:00

Už opäť sme v druhej polovici týždňa a pomaly sa nám blíži víkend. Snehu je dostatok, počasie má byť pekné, takže je to ideálny čas na vybehnutie do prírody. Po celodennom „oddychu“ v prírode sa potom môžete zastaviť na niektorom z kultúrnych podujatí, ktoré sa počas týchto fašiangových dní odohrajú. Bude ich dosť po celom Slovensku, takže sa dobre zabavíte ako na východe, tak aj západe. Nepremeškajte posledný fašiangový víkend a pozrite sa aj na naše tradície. Prezentovať ich budú rôzne organizácie, takže sa o našej minulosti aj čo to dozviete. Nech sa páči, Dromedárov prehľad: viac »

TIP na víkend: Fašiangy sú v plnom prúde a dobrým jedlom sa nešetrí

Košice
2015-02-05 12:00:43

Po dovolenke sa aj Dromedár vracia späť k svojim pravidelným povinnostiam. Preto si pre vás opäť pripravil zoznam zaujímavých podujatí, ktoré môžete navštíviť na celom Slovensku. Nevynechajte príležitosť sa kultúrne obohatiť, alebo len zabaviť s priateľmi. Je čas fašiangov a osláv, a preto by ste nemali zostať sedieť doma. V lese je možno pre vás zima, ale na týchto akciách sa isto zahrejete a dobre pobavíte. Nech sa páči, náš výber: viac »

TIP na výlet: Pri návšteve Betliara isto zájdite aj do troch jaskýň

kaštieľ Betliar
2015-01-27 08:00:00

I dnes vám prinášame ďalší z tipov na výlety po našom krásnom Slovensku. Keď sa rozhodnete podrobne ho spoznať, objavíte stále viac nádherných lokalít, ktoré stoja za preskúmanie. Tentoraz zavítame do kaštieľa v Betliari. I keď je dominantou tohto regiónu, v jeho okolí sa nachádza množstvo zaujímavých atrakcií, vďaka ktorým si môžete zorganizovať na program bohatý víkendový pobyt. viac »

Lepšie ceny nájdete v menších strediskách. Aj západné Slovensko má čo ponúknuť

Lyžiarske stredisko Ski Bezovec
2015-01-20 08:00:00

Pani zima sa predsa len umúdrila a nadelila nám, akú takú zimnú pokrývku. A to nie len v severnej časti Slovenska, ale i južnejšie. Preto ak si chcete tento rok zalyžovať nemusíte cestovať za snehom ďaleko. viac »

TIP na víkend: Lyžovačka vo Vysokých Tatrách má novinku. Najťažšiu zjazdovku

Vysoké Tatry
2015-01-15 12:00:10

Pomaly sme sa už všetci dostali späť do pracovného rytmu. Vstaneme, ideme do práce, potom si oddýchneme a dookola. Našťastie existujú aj víkendy, ktoré sú akoby stvorené pre aktívny oddych. To čo sa nám po večeroch nechce je cez víkend hotovým vykúpením. V tomto voľnom čase by sme preto nemali zaváhať a mali by sme si nájsť aktivitu, ktorá nás poteší. Aktívni isto chodia lyžovať do stredísk a tí bez potreby premŕzania na svahu sa radšej vyberajú na niektoré z kultúrnych podujatí. Nech patríte do ktorejkoľvek skupiny, Dromedár si pre vás aj tento týždeň pripravil prehľad udalostí na Slovensku. Hor sa do hôr a miest. viac »

TIP na víkend: Podujatia na Slovensku sa pomaly rozbiehajú aj v novom roku

Bratislava
2015-01-08 12:00:19

Po Vianociach a všetkých sviatkoch sa aj Dromedár vracia so svojimi prehľadmi aktuálnych podujatí počas víkendu. Ešte sme sa ani nestihli poriadne spamätať z voľna a už sme v plnom prúde. Treba všetko postíhať, dorobiť a zrazu sa aj po dlhom voľne cítime sa unavení. Preto by nezaškodilo zájsť si do prírody, prípadne ísť na kultúrne podujatie. Všetko sa len pomaly rozbieha, ale aj tak sme pre vás čo-to našli, aby ste prežili prekrásny víkend a oddýchli si. viac »

Slovenská zimná rozprávka. Choďte si prezrieť Vlkolínec pod zimnou prikrývkou

Zima vo Vlkolínci
2015-01-05 17:00:13

Slovensko je prekrásne v akomkoľvek ročnom období a vždy sa tu dajú nájsť miesta, ktoré stoja za objavenie a preskúmanie. Ak ste milovníkmi prírody, isto nezaháľate ani v zime a vyrážate pravidelne do lesov a hôr. Niektorí však nepoznáme všetky prekrásne kúty a potrebujeme poradiť. Takýmto skvelým miestom na zimný výlet napríklad aj cez víkend je prechádzka zasneženým lesom v blízkosti Vlkolínca. Síce sa tu v týchto dňoch "nič nedeje", no aj tak jeho žiarivé domčeky tvoria výbornú kulisu k príemnej prechádzka v snehu. Presvedčte sa sami. A ak zatúžite po ešte aktívnejšom oddychu, choďte si zalyžovať na neďaleké Malinô Brdo. Strávite tak veľmi príjemný víkend. viac »


Utorok, 7. máj. 2024. Meniny má Monika.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa