Kam cez víkend

Zájdite si do krásneho Humenného a na vlastnej koži spoznajte ďalší slovenský kút

Humenné
2015-05-27 08:00:00

Ďalší pekný víkend je pred nami a bolo by načase naplánovať si aj nejaké zaujímavé miesto, kde by ste sa mohli pozrieť tentoraz. Východ našej krajiny ponúka mnoho nádherných možností na výlety. Jedným z nich je aj Humenné, ktoré sa môže hlavnými atrakciami pochváliť priamo v centre. Vďaka tomu to nebudete mať nikde ďaleko a môžete si vychutnať oddychovú atmosféru pokojného víkendu. No aby ste sa nenudili, zájsť môžete aj na niektorú z blízkych zrúcanín a preskúmať tak aj tunajšiu prírodu. viac »

TIP na víkend: Víno, kino, zábava na slovenský spôsob. Ale čo tí Kubánci?

Ručná výroba cigár, Kuba
2015-05-21 12:00:53

V Dromedári sa ako inak opäť veľmi tešíme na voľný čas strávený aktivitami podľa nášho gusta. Nechceme strašiť, ale vyzerá to na dážď, takže sa budeme musieť utiahnuť do uzavretých priestorov. Či však ostaneme vonku a znesieme zopár kvapiek, alebo pôjdeme dnu do sucha, v oboch prípadoch budeme mať zaujímavý program. S príchodom leta sa totiž rozbieha stále viac a viac podujatí, takže si je z čoho vyberať. Ktoré bude vhodné práve pre vás? viac »

Aj tento rok preskúmajte naše Veľhory. Využite pritom zľavovú zážitkovú kartu Tatry Card

Štrbské pleso
2015-05-18 16:30:00

Pomaly sa nám rozbieha sezóna a aj slovenský turizmus sa pomaly prebúdza. Stále častejšie sú podujatia, hotelieri vytiahli esá z rukávov a všetci sa snažia, aby prilákali návštevníkom a ponúkli im to najlepšie. Samozrejme nemôžeme porovnávať služby so svetovými turistickými destináciami, ale aj tak na Slovensku nájdeme dostatok poctivých podnikateľov, ktorí chcú, aby sa turistom u nás páčilo a odniesli si krásne spomienky. A nehovoríme len o cestovateľoch zo zahraničia. Ešte stále je veľa Slovákov, ktorí ani nevedia čo doma máme. Pred dovolenkou v zahraničí preto aspoň na pár dní vyskúšajte regióny Slovenska a isto budete milo prekvapení. viac »

TIP na víkend: Strávte noc v múzeu a obzrite si tie najlepšie prehliadky čo Slovensko ponúka

Kalvária Skalica
2015-05-14 12:00:45

Hľadáte skvelý program na voľné dni? Hoci to už nebude sladký predĺžený víkend, no aj tak bude stáť za to. Hlavne ak si uvedomíme, že nás čaká Noc múzeí. Tá všetkým na Slovensku pripraví neuveriteľné zážitky. A nemusíte ďaleko cestovať. Takmer v každom mestečku a na každej pamiatke nájdete podujatie vhodné pre všetky vekové kategórie. Dromedár sa už na oddych veľmi teší a isto vyrazí aj do prírody. Čo vy? viac »

TIP na víkend: Prežite predĺžený víkend na majálesoch a oslavách príchodu letnej sezóny

Bratislavský hrad
2015-04-30 12:00:50

Konečne sme sa dočkali. Pôvabný predĺžený víkend je pred nami a nesie so sebou prísľub dobrej zábavy. Po Slovensku sa totiž po tri dni budú konať zaujímavé podujatia, z ktorých si isto vyberie úplne každý. Netreba sa ostýchať a treba vyraziť von medzi ľudí. A hlavne, máme tu 1. máj lásky čas. Po tom ako svoju polovičku pobozkáte pod rozkvitnutou čerešňou (zrejme sa vám to podarí len v severnejších oblastiach Slovenska, u nás na juhu už kvety odkvitli), tak by ste ju mali vziať na koncert, hrad, alebo do galérie. Istotne zabodujete. viac »

VIDEO: Ako vieme prezentovať to čo doma máme? V Tatrách sa rozbieha nová kampaň

Štrbské pleso
2015-04-28 12:00:00

Súčasťou turistického priemyslu je aj propagácia. Na Slovensku je táto oblasť ešte v plienkach a často je ťažké zistiť, kde sa čo deje. V takýchto prípadoch ani sami domáci nevedia, kam by mali zájsť a čo vidieť. Vedieť sa dobre spropagovať a predať je umenie, ktorému sa ešte jednoducho musíme priučiť. No nájdu sa už lastovičky snažiace sa o to, aby bolo vidno hlavne tie pekné veci. V rámci nich si môžeme obzrieť nové propagačné videá z Vysokých Tatier. viac »

Tip na víkend: Vyberte sa na výlet do Ružomberka a jeho prekrásneho okolia

Repkové pole
2015-04-25 09:00:00

V našich tipoch sa tento víkendový výlet vyberieme do srdca Slovenska. I keď Ružomberok si kvôli nepríjemnému zápachu v minulosti nevyslúžil veľmi dobrú povesť, tieto chýry sú už dávno zabudnuté. Ovzdušie je tu podstatne lepšie a keď k tomu prirátate navyše toľko zaujímavých atrakcií v okolí, môžete sa tešiť na fantastický pobyt. viac »

Mláďatá v slovenských ZOO. Čo zaujímavé nás čaká pri návšteve?

Mláďa kengury červenokrkej
2015-04-24 08:00:00

Pri cestovaní po Slovensku sú určite zaujímavé aj zoologické záhrady. Milujú ich ako deti, tak aj dospelí. My sa tomu nedivíme, však pohľad na prekrásne zvieratá je uchvacujúci. Navyše sa vždy dozvieme niečo nové. Keďže je tu jar, zoologické záhrady sa môžu popýšiť novými prírastkami. Malé stvorenia sú obrovským lákadlom a slovenské ZOO sa aj tento rok môžu popýšiť zaujímavými kúskami. viac »

TIP na víkend: Bratislava zadarmo a čokoláda na každom kroku

Bratislava
2015-04-23 12:00:25

S prichádzajúcimi víkendovými dňami sa na celom Slovensku môžeme tešiť na prekrásny oddychový čas. Počasie by malo byť pekné, a preto sa môžeme vydať na potulky prírodou i mestami. Na posledný aprílový víkend je pripravených mnoho podujatí, ktoré len čakajú, že ich objavíte a navštívite. Nechajte sa nami inšpirovať a spoznajte Slovensko. viac »

TIP na víkend: Slovensko ožije festivalmi a podujatiami pre všetkých

Kostol svätého Michala Archanjela,
2015-04-16 12:00:37

Tak to bol teda týždeň. Aspoň Dromedár toho stihol hrozne veľa a už sa nevie dočkať, kedy si oddýchne. A čo vy? Tiež už potrebujete oddych? Hoci sa nám má počasie mierne pokaziť, aj tak to vyzerá, že víkend bude skvelý. To hlavne pre množstvo podujatí, ktoré sú naplánované po celom Slovensku. Kam to tiahne vás? Do prírody, či za kultúrou? Nech je to kamkoľvek, Dromedár má pre vás dobré tipy. viac »


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa