Kam cez víkend

TIP na víkend: Na Slovensku máme nový chrám. V Tatrách postavili dóm z čistého ľadu

Tatranský ľadový dóm, Hrebienok
2014-12-18 12:00:09

Tento týždeň vám pre zmenu prinášame náš prehľad udalostí už vo štvrtok. Mnohé akcie sa začínajú práve dnes a aby ste nič zaujímavé nezmeškali, Dromedár príde so svojimi radami o niečo skôr. Mestá budú opäť plné vianočných trhov a dobrej predvianočnej atmosféry. Nenechajte sa lapiť do obchodných centier, kde by ste len nakupovali, ale radšej si užite skvelý víkend s rodinou a priateľmi na spoločenských podujatiach nášho prekrásneho Slovenska. viac »

TIP na víkend: Chutné jedlo a príjemná atmosféra sa rozhostí po celom Slovensku

Poprad v zime
2014-12-12 12:00:00

Čas neúprosne uteká a tento víkend budeme mať už 3. adventnú nedeľu. Je len na vás ako tento čas strávite, no predsa len by sme si dovolili ponúknuť vám zopár možností na prežitie pekných voľných chvíľ. Postupne sa už dostanete aj na lyžiarske svahy, ale ak vás zima neláka a preferujete teplejšie miesta, zájdite na niektoré z podujatí, ktoré pre vás Dromedár pozbieral. viac »

TIP na víkend: Mikuláš zavíta na celé Slovensko. O program nebude núdza

Vianoce na Bojnickom zámku
2014-12-05 12:00:00

Je tesne pred Mikulášom a myslíme si, že sa naňho tešia nie len malé deti. Pre ne sa zväčša pripravuje program, ale i my dospelí si ho vieme užiť, aspoň po svojom. Čo nám padne lepšie ako víkend spojený s výletmi a sladkosťami. Aspoň Dromedár sa veľmi teší a už aj vie, kam zamieri, aby si oddýchol. Aj pre Vás, ako každý týždeň, pripravil prehľad udalostí, ktoré sa oplatí navštíviť. Budú sa odohrávať po celom Slovensku, takže je len na vás, ktorú si vyberiete. viac »

TIP na víkend: Majstri slovenskej pantomímy na jednom pódiu vás vtiahnu do deja

Vianočné trhy v Bratislave
2014-11-28 12:30:00

Posledný víkend novembrový sa začne vytúžený advent. Keď sa doteraz hovorilo Vianociach, všetky námietky boli opodstatnené. No už tento víkend sa to zmení a oficiálne sa môžeme tešiť na sviatky, ktoré spájajú rodiny a aj celý národ. Či už teraz zháňate darčeky, vybavujete dovolenky na sviatky, alebo preskúmavate vianočné trhy nájdite si čas aj na trochu cestovania. Zastavte sa u známych a rodiny a spoločne si zájdite za trochou kultúry. Kam všade sa môžete pozrieť tento víkend? To vám poradí Dromedár. viac »

TIPy na víkend: Štartuje vianočná sezóna, začínajú sa tradičné Vianočné trhy

Vianočné trhy v Bratislave
2014-11-21 12:00:00

Všimli ste si už všetky tie vianočné ozdoby? Aj napriek tomu, že nás médiá „kŕmia“ vianočnými reklamami a správami už od polovice októbra, až teraz sa pomaly blíži ten čas. Advent sa síce ešte nezačal, ale druhý indikátor príchodu vianočných dní, vianočné trhy, je už tu. Oddnes sa v Bratislave, ale aj iných mestách môžete zastaviť na lahodné pochúťky, ktoré takmer všetkým našepkávajú, že sa blížia sviatky. Zatiaľ sa ale nestresujte vymýšľaním a nakupovaním darčekov v nákupných centrách, a radšej choďte na trhy prípadne vyskúšajte niektoré z podujatí, ktoré pre vás Dromedár aj tento týždeň zozbieral. viac »

TIPy na víkend – Obzrite si slovenské divadlá

Zámok, Zvolen
2014-11-14 13:00:00

Ďalší predĺžený víkend je pred nami. Pomaly sa schyľuje ku všetkých vianočným trhom, mikulášskym predstaveniam a lyžiarskym zájazdom. No ešte predtým, by sme nemali zabudnúť na zrejme posledný jesenný víkend. Aktivity počas neho sú ešte stále predvianočné a nemusia na nás zo všetkých rohov skákať červené postavičky a podobne. Pomerne príjemné počasie nám ešte stále umožňuje vychádzky do lesov, ale komu je zima, nech si radšej vyberie niečo z programu, ktorý sme s Dromedárom pre vás pozbierali. viac »

Vínečko bílé... – TIPy na perfektný víkend

Chlieb a víno, Dolnorakúska
2014-11-07 13:00:00

Asi sa človek nenazdá a príde ďalší víkend. Dromedár to vidí na tejto pravidelnej rubrike. Stále pre vás hľadá zaujímavé tipy na kultúrne a spoločenské vyžitie. Človek nežije len z chleba, ale aj jeho myseľ potrebuje potravu. Tá sa dá načerpať na podujatiach rôzneho zamerania. Či už zájdete do múzea, galérie, na koncert, na prednášku, alebo na akékoľvek vystúpenie, dobijete si baterky na ďalší týždeň. V čoraz kratších dňoch je stále menej príležitostí na vychádzky do prírody, ale ak aj pôjdete, vždy sa môžete navečer vrátiť a vyskúšať kultúrny program ušitý priamo pre vás. viac »

Zaujímavé chodníčky a cestičky – Po náučných chodníkoch Slovenska

Chočské vrchy
2014-11-06 18:00:00

Ak hľadáte miesto na prechádzku počas príjemných jesenných dní ako sú tieto, vyskúšajte niektoré z náučných chodníkov. Takmer na celom Slovensku sa nachádzajú kratšie či dlhšie, ľahšie či náročnejšie, alebo zamerané na prírodu, alebo človekom postavené pamiatky. Je ich neúrekom, takže nech už žijete kdekoľvek, nablízku isto nájdete cestičku, ktorá vám okrem skvelého pocitu z pohybu na vzduchu rozšíri aj obzory. S Dromedárom sme sa pozreli na niektoré novo postavené náučné chodníky. Kde sa nachádzajú? viac »

Tekvice, sviečky a strašidlá – TIPy na skvelý víkend

Hrad Strečno
2014-10-31 13:00:00

Víkend plný strašidiel a blikajúcich svetiel sa začína. Takmer všade na Slovensku sa konajú podujatia spojené so strašidlami, ktoré údajne v tieto dni prichádzajú na náš svet. Či už to je pravda alebo nie, dôležité je, že máme mnoho kultúrnych podujatí. Ich návštevou potešíme seba, blízkych, ale aj ľudí, ktorí sa snažia, aby sme my Slováci nezanevreli na našu krajinu. Pripravujú nám akcie plné zaujímavých aktivít a predstavení. Inak tomu nebude ani tento víkend. Takže po pokojnej návšteve cintorína a príbuzných vyskúšajte niektorý z našich TIPov. viac »

Upaľovanie čarodejnice – Aj to je TIP na víkend

Radnica
2014-10-24 13:00:00

Je už takmer koniec októbra a aj týždeň sa už nachýlil k svojmu koncu. O takomto čase vám pravidelne prinášame prehľad tohto víkendových aktivít a ani teraz tomu nebude inak. Na Slovensku sa vždy dá niekam zájsť. Máme úchvatnú prírodu, ale aj mestá, v ktorých sa takmer stále niečo odeje. Kiná, divadlá a opery to je len časť pravidelných spoločenských udalostí. Ale čo špeciálne na vás čaká práve tento víkend? viac »


Utorok, 14. máj. 2024. Meniny má Bonifác.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa