Kam cez víkend

Víkendový tipy pre vás – Užite si posledné dni leta

Bratislava
2014-09-05 13:00:00

V piatok, ako inak, sa opäť pozrieme na tipy na výlety u nás doma. Počasie sa nám vyjasnilo, takže víkend bude priam letný. Preto sa oplatí nezostať doma a vyraziť za kultúrnymi podujatiami a prírodnými krásami. Dromedár vás tam s radosťou pozýva. viac »

Lietadlá sveta sa predstavia na Slovensku – TIPY na víkend

Medzinárodné letecké dni SIAF,
2014-08-28 13:30:33

Dnes trochu pozmeníme naše zabehnuté koľaje a pozrieme sa, čo sa to bude diať tento predĺžený víkend u nás doma. 4 dni voľna to je už času na to, aby ste si oddýchli, ale aj šli niekam na výlet a spoznali vaše okolie. Posledný augustový víkend treba využiť ozaj naplno, veď všade naokolo sa niečo bude diať. viac »

Je to tu opäť – TIPY na víkend na Slovensku

Smolenický zámok
2014-08-15 13:00:52

V našej pravidelnej rubrike sa aj tento piatok pozrieme, kde všade sa cez víkend zabavíme. Náš voľný čas vyplnia festivaly aj tradičné letné oslavy a jarmoky. Uprostred augusta nám už veľa času na kúpanie nezostáva a ani sama príroda nám ho nechce dopriať. Preto bude lepšie sa poobzerať čo sa deje vo vašom okolí, prípadne si spraviť malý poznávací výlet Slovenskom. Dromedár vám preto aj tento piatok prináša súhrn niektorých zaujímavých akcií u nás doma. viac »

TIPY na víkendovú pohodu na Slovensku - skvelá hudba aj umenie

Tatry
2014-08-01 13:00:00

A je to tu opäť – víkend. Ako inak aj tento bude na Slovensku zaujímavý. S Dromedárom sme pre vás prichystali prehľad akcií, ktoré by vás mohli zaujať. Počasie by sa malo umúdriť a preto môžete pokojne vyraziť do miest aj prírody. viac »

TIPY na víkendovú pohodu. Čaká nás šach, folklór a remeslá

Banská Štiavnica
2014-07-11 13:00:20

Lenivý piatok sa začína a aj my v redakcii hľadáme, čo také sa dá robiť cez víkend. Chceme si oddýchnuť, ale aj pozrieť čo sa na tom našom Slovensku deje. A keďže kultúru treba podporovať, aby náš národ „neosprostel,“ a tiež preto, lebo nie každý víkend sa dá ísť do zahraničia prípadne k moru, vyhľadali sme pre vás tipy na víkend. Zastavte sa tam na chvíľku a pozrite si, čo to pre vás organizátori pripravili. viac »

Vyrazte na bicykli po okolí Bratislavy. Nová knižná publikácia vám ukáže tie najzaujímavejšie trasy.

Najkrajšie cyklotrasy Bratislava
2014-07-05 14:00:00

V edícii Po Slovensku vyšla už tretia knižka s cykloturistickou tematikou – Najkrajšie cyklotrasy Bratislava a okolie. Bicyklovanie na Slovensku v poslednom období zažíva naozaj nevídaný rozmach a pribúda stále viac a viac cyklistických ciest, chodníkov a značkovaných cyklotrás. viac »

Cestujte do minulosti. Príde Pribina a roztancuje vás Východná. Pozrite si naše TIPY na víkend.

Vrch Zobor z hradu,
2014-07-04 09:00:00

Aj tento víkend si chceme všetci užiť. Oddýchnuť si a využiť voľný čas na aktivity, ktoré blažia našu dušu a telo. Kam sa vydať na cestu je celkom na vás, no pripravili sme vám zopár tipov zahŕňajúcich aktivity v mestách a priľahlých oblastiach. Na Dromedári však nájdete aj nápady na výlety do prírody. Nezaváhajte a využite krásne letné počasie. viac »

Naj tipy na víkend

Košice
2014-06-20 14:00:00

Drahí čitatelia s príchodom leta sme sa na dromedári rozhodli poskytnúť vám čo najviac informácií ohľadom podujatí a možností na výlet vo vašom regióne, na Slovensku, ale aj v blízkom okolí. Preto vám dnes prinášame tipy, ktoré vás inšpirujú, aby ste sa vedeli dostať v správnom čase na správne miesto. viac »

TOP nápad na víkend: Hrad Krvavej pani je opäť otvorený

Čachtický hrad
2014-06-20 11:00:00

Je to tu. Po dvoch rokoch sa tento víkend opäť otvorí Čachtický hrad. viac »

Liptovom potečie víno prúdom

ilustr. obr.
2014-06-17 12:00:31

Liptov očakáva gurmánsky víkend plný vína a zábavy. viac »


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa