Liptovom potečie víno prúdom

2014-06-17 12:00:31 |   |    | 

Liptov očakáva gurmánsky víkend plný vína a zábavy.



Štrnásť slovenských vinárstiev sa 21. júna predstaví na Liptovskom vínnom festivale v Lúčkach v okrese Ružomberok. Organizátorom podujatia je občianske združenie Liptovskí milovníci vína. „V priestore pred Kúpeľnou dvoranou sa o 13:00 začne 4. ročník festivalu, ktorý sa stal v regióne už tradíciou. V rámci neho máme zastúpené renomované vinárstva takmer zo všetkých vinohradníckych oblastí Slovenska,“ uviedol za organizátora Ivan Piader.

Súčasťou bohatého programu sú vystúpenia folklórnych skupín, Dávid Vojt sa predstaví hrou na ľudové nástroje. „Nebude chýbať obľúbená exhibícia v sekaní sektov-sabráž či bohatá tombola. Ďalej slávnostne pokrstíme cédečko so singlom k vínnemu festivalu. Po skončení bude do tanca hrať hudobná skupina Orion. Súčasťou podujatia je ochutnávka syrov a liptovských špecialít. Pre deti sme prichystali nafukovacie atrakcie,“ vymenoval Piader.

Vstupné na festival je 12 eur, v cene sú zahrnuté degustačné žetóny, kalíšok na víno a náramok na ochutnávku syrov a liptovských špecialít.ň

Zdroj: SITA

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa