Kam cez víkend

TIP na víkend: Preskúmajte Slovensko a objavte krásy severských krajín

Košice
2016-01-21 12:00:03

Víkend sa k nám neohrozene blíži a my máme ešte dosť času nato, aby sme si vybavili zaujímavý program. Už sme to spomínali, ale je január a obdobie lyžovačiek, čiže je teraz ten správny čas na preskúmanie okolitých svahov. O mnohých sme už písali aj na našich stránkach, takže stačí len prelistovať. Ak vás to neťahá práve do zimy, potom si vyberte jedno z podujatí, ktoré v nasledujúcich dňoch prebehnú. O zaujímavý program budete mať postarané. viac »

V okolí Zvolena sa nudiť nebudete. Na výlete zdoláte zrúcaniny a oddýchnete si v kúpeľoch

Zámok, Zvolen
2016-01-21 08:00:00

Naša krajina nám ponúka nespočetné množstvo možností na krátke víkendové pobyty. Práve počas nich môžete najlepšie spoznať jednotlivé regióny a užiť si ich krásy. Počas dnešných potuliek si zájdeme do Zvolena, z ktorého je to len na skok do Banskej Bystrice alebo Banskej Štiavnice, kde si môžete ďalej rozšíriť váš výlet. viac »

TIP na víkend: Spoznávajte Slovensko v jeho zimnom šate

Donovaly v zime
2016-01-14 12:00:52

So začiatkom roka prichádza mnoho príležitostí na trávenie voľného času. Začala sa plesová sezóna, mnoho ľudí vyráža do hôr na lyžovačku alebo sa v chladnom počasí vyberú do kúpeľov, aby nabrali energiu. Organizovaných podujatí je menej ako počas leta, a preto aj my musíme hľadať, čo také by sme mohli podniknúť. Jednou z možností by mohli byť múzeá a galérie. V tomto období sa v nich končia zaujímavé výstavy, takže máme len pár dni na to, aby sme si ich pozreli. viac »

TIP na víkend: Posledné predvianočné dni naplnia Slovensko tradičnou atmosférou

Vianočné trhy, Bratislava
2015-12-17 12:00:13

Hoci sa o Vianociach píše už niekoľko týždňov, až teraz si skutočne môžeme povedať, že sú takmer za dverami. Máme pred sebou poslednú adventnú nedeľu a teda aj posledný víkend pred sviatkami. Niekto tento čas využije na upratovanie, iní si radšej oddýchnu na programe, ktorý nás čaká. Predvianočnú atmosféru na Slovensku budú totiž dopĺňať posledné trhy a vystúpenia. viac »

TIP na víkend: Rozžiarte si dlhé zimné večery a nalaďte sa na sviatočnú vlnu

Košice
2015-12-10 12:00:51

Už sa naháňate za darčekmi? Tak si radšej oddýchnite a využite Advent na to čo máte najradšej. Venujte sa koníčkom, rodine a napríklad aj cestovaniu. Skúste si už teraz napísať zoznam miest, ktoré by ste v budúcom roku chceli navštíviť. Budete tak vedieť rýchlo reagovať na ponuky, keď ich uvidíte. Po tom čo dosnívate o exotike, ale aj blízkych krajoch, zájdite na niektoré z našich slovenských podujatí. Cez víkend sa s ním priam roztrhne to Mikulášovo vrece, takže si istotne vyberiete. Tu je aspoň krátky prehľad tých najzaujímavejších. viac »

Romantika v Tatrách: Prežite oddychový výlet v najluxusnejšom hoteli Slovenska

Štrbské pleso, Vysoké Tatry
2015-12-09 12:00:00

Zima to je ideálne obdobie na trochu romantiky. Je zmesou pekných dní, kedy môžete vyraziť na výlet do prírody, a tých sychravých, kedy je najlepšie sa skryť vnútri a oddychovať napríklad v spa. Slovensko ponúka množstvo miest, kde si takýto výlet užijete, ale my sme zamierili za jednou z najluxusnejších alternatív. Strávili sme pár dní na Štrbskom plese v hoteli Kempinski. viac »

TIP na víkend: Sladký Mikuláš nám prinesie poriadnu hudobnú nádielku

Vianočné trhy v Bratislave
2015-12-03 12:00:00

Pripravte si žalúdky, nachystajte niečo na trávenie a zásobte sa čokoládou. Tento víkend nás totiž navštívi Mikuláš a tí dobrí z nás nejaké to kilečko priberú. To však nevadí, veď je to len raz do roka. Ešte predtým sa však dobre oblečte a choďte do miest a obcí a pozrite si program, ktorý sa každoročne spája s týmto sladkým sviatkom. Potešíte tým svoje deti, ale aj seba a zapojíte sa do príprav na Vianoce. viac »

Chrám z ľadu už opäť krášli slovenské veľhory: Unikátne dielo môžeme navštíviť všetci

Tatranský ľadový dóm, Hrebienok
2015-12-01 08:00:00

Rok sa pominul ani človek nevie ako a už zase sa môžeme tešiť na jednu z najoriginálnejších atrakcií Slovenska. Je ňou ľadový chrám, ktorý doslova vyrástol na Hrebienku. Od víkendu je otvorený a všetkých víta. viac »

TIP na víkend: Prvý adventný víkend nás naláka na trhy

Katedrála sv. Jána Krstiteľa
2015-11-26 12:00:54

S týmto víkendom konečne prichádza aj Advent. Pre každého to znamená niečo iné, ale podstatné je, aby sme sa na pár týždňov trochu zastavili, užili si koniec roka, zamysleli sa a trávili čas s osobami, ktoré sú nám najbližšie. Venujte sa v tomto čase aj sebe a doprajte si napríklad výlet do múzea, na prehliadku, alebo niekam, kde ste už dlhú dobu neboli. Spravte tento víkend niečo výnimočné, čo poteší aj vašu dušu. Mohlo by to byť napríklad aj kultúrne podujatie, ktoré si už dlhú dobu sľubujete. Tento víkend na to bude ako stvorený. viac »

Tip na víkend: Nepremeškajte príležitosť a zájdite si v sobotu do divadla na celoslovenské podujatie

Vianočné trhy v Bratislave
2015-11-19 12:00:06

My milovníci zimy a konca roka sme sa konečne dočkali. Pomaly sa nám končí november a s ním prichádzajú aj obľúbené adventné trhy. Tá správna atmosféra, rozvoniavajúce jedlo, príjemná hudba a samozrejme známi a kamaráti. To je obdobie na ktoré sa jednoducho musíme tešiť. Aby to však nebolo len o jedle, môžeme zájsť na niektoré zo zaujímavých podujatí v našich mestách a obciach. S Dromedárom sme sa pozreli, kde sa čo bude konať. viac »


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa