Valentínsky víkend na Bojnickom zámku

2013-02-07 14:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Tradičné podujatie Valentínsky víkend na zámku má tento rok podtitul Svet lásky, krásy a nádeje a uskutoční sa v termíne od 14. do 17. februára. Slovenské národné múzeum-Múzeum Bojnice okrem denných valentínskych prehliadok pripravilo pre vás aj špeciálne, romantické nočné prehliadky pri svetle sviečok.



Na deň svätého Valentína sa už tradične otvárajú brány Bojnického zámku pre všetkých zamilovaných, milujúcich a milovaných. Manželia, partneri, milenci, snúbenci i priatelia si prejavujú svoje city, náklonnosť či oddanosť. Počas valentínskych prehliadok zámku budete mať príležitosť zoznámiť sa so zámockými príbehmi lásky a všade navôkol obdivovať krásu, cítiť lásku a túžiť po nádeji.

Múzeum má pre spestrenie prehliadky a preverenie vzťahov pre všetkých pripravených niekoľko súťaží, ktoré ukážu, ako sa partneri navzájom poznajú, vnímajú a či si dôverujú. Víťazi viacerých súťaží sa stávajú držiteľmi Certifikátu vernosti. Chýbať nebude ani obľúbený Altánok lásky.

SNM-Múzeum Bojnice pre návštevníkov, ktorí túžia vychutnať si romantiku v zámku pri svetle sviečok, pripravilo romantické nočné prehliadky s duchmi a strašidlami, ktoré sa uskutočnia v sobotu, 16. februára o 19.00.

 

Zdroj/autor: tasr, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa