Kam cez víkend

TIP na víkend: Cestovateľský festival opäť obieha celé Slovensko

Mestská veža
2015-11-12 12:00:51

Na to, že máme november si ešte stále môžeme užívať skvelé počasie. Je až neuveriteľné, ako veľmi vie ovplyvniť našu chuť niekam zájsť a zabávať sa. Preto netreba zaháľať a treba si zvoliť aktívne trávenie voľného času. Či už budete mať predĺžený víkend až do utorka, alebo len pár voľných hodín skúste tento čas využiť tak, aby ste dobili baterky a užili si vzácne chvíle so slniečkom. A keď už nebudete vedieť čo robiť, nechajte sa inšpirovať naším prehľadom. viac »

TIP na víkend: Jeseň v plnom prúde hýri farbami a radosťou, pripojte sa k oslavám aj vy

Bratislava
2015-11-05 12:00:49

Ani tento týždeň nezabudneme na náš prehľad podujatí. Zostať na Slovensku je v tomto období pomerne výhodne. Stačí sa pozrieť z okna a uvidíte všetku tú krásu. Jesenné lístie, modručké nebo, to sa nevidí každý rok. Jeseň ako vyšitá. Pridajte si k tomu návštevu múzea a máte za sebou nádherný víkend, na ktorý si spomeniete počas zimných večerov. viac »

TIP na víkend: Obzrite si slovenské hrady za svetla sviečok a v prítomnosti bosoriek

Rozprávky na zámku v
2015-10-29 12:00:17

Prešiel rok a opäť raz nadišiel čas, aby sme sa trochu upokojili a zaspomínali si na svojich najbližších. Hoci to nasledujúce dni nebude tak vyzerať, práve o tomto tieto sviatky sú. Nenáhlite sa preto na cestách, dávajte si pozor, buďte ohľaduplní a hlavne si užite voľné chvíle. Strávte čas s rodinou, vyberte sa do prírody, alebo skúste navštíviť príjemné podujatie, ktoré poteší všetkých členov rodiny. Niektoré z nich nájdete aj v našom tohto týždňovom prehľade. viac »

Vyberte sa za vôňou medoviny a vína: Zájdite na výlet do Trnavy

Dubové sudy vo vinárstve
2015-10-09 12:00:00

Nadišiel čas jesene a teda aj čas ochutnávok toho, čo nám celoročná práca dala. Ak nie sme práve hospodári a na vlastnom políčku si nič nepestujeme, tak máme príležitosť aspoň navštíviť rôzne dvory, hospodárstva a výroby, ktoré nám ukážu, čo všetko ich starostlivé ruky dokázali s pomocou prírody vyrobiť. Za spoznávaním a ochutnávaním sa teraz môžete vybrať do Trnavy a jej okolia. viac »

TIP na víkend: Festivalové Slovensko pokračuje

Bratislava
2015-10-08 12:00:07

Týždeň sa pomaly chýli ku koncu a aj vonku je už cítiť, že babie leto sa akosi pomaly končí. Pomaly vyberieme teplé bundy a začneme variť čaje. To ale neznamená, že si nemôžeme užívať voľné dni. Stačí lepšie oblečenie a príroda sa nám odvďačí krásnymi výhľadmi. Ak to osobne na les nevidíte, potom skúste zájsť napríklad na jarmok, alebo na festival. Možností bude opäť dostatok pre všetkých. viac »

TIP na víkend: Jeseň je plná hudby a umenia. Objavujte kultúrne krásy Slovenska

Košice
2015-10-01 12:00:02

Prehupli sme sa do októbra a zdá sa, že nám počasie aj naďalej dopraje krásne dni. Tie budú ako stvorené na sobotnú túru, výlet do prírody, alebo aspoň prechádzku po mestskom parku. Navyše pokračujú vinobrania a tí športovo nadanejší sa môžu pridať do rôznych atraktívnych maratónov a behov. V dnešnej dobe sú veľmi populárne, a preto sa s nimi roztrhlo vrece na celom našom území. My lenivejší môžeme využiť voľné chvíle napríklad aj na zaujímavých podujatiach, ktoré sme pre vás s Dromedárom našli. viac »

TIP na víkend: Začína sa jeseň plná vinobraní a jarmokov

Mestská veža
2015-09-24 12:00:53

Ani tomu človek neverí a už je tu koniec septembra. Posledný víkend tohto mesiaca sa už ponesie v znamení prichádzajúcej jesene a teda aj obľúbených aktivít spojených s týmto obdobím. Kedy naposledy ste púšťali šarkana, alebo zavárali? Ak už dlho nie, skúste to a navoďte si jesennú atmosféru. K tomu vás naladí aj zaujímavý program, ktorý si prichystali rôzne organizácie a mestá po celom Slovensku. S Dromedárom sme sa opäť pozreli na to, čo sa v našom okolí bude diať. viac »

Prežite najkrajšie chvíľky pohody u nás doma: Stará Ľubovňa vám ponúkne dostatok príležitostí

Hrad Stará Ľubovňa
2015-09-12 07:00:00

Jeseň je ideálnym obdobím pre kratšie výlety, keď môžete spoznávať aj svoju krajinu. Jednou z obľúbeným lokalít je i Stará Ľubovňa a jej okolie. Nájdete tam ideálne spojenie kultúry, oddychu, ale aj outdorových aktivít. Skvele sa hodí na jednodňové výlety, ale aj na predĺžené víkendy. Stačí si naplánovať, čo by ste tam chceli zažiť a potom už len postupne poskladať zaujímavý program. viac »

TIP na víkend: Začína sa vinárske sezóna a rytierov pomaly vystrieda burčiak

TIP na víkend: Začína
2015-09-03 12:00:00

Užime si ešte posledné chvíľky pomerne teplých dní. Cez víkend sa má troch ochladiť, ale po toľkých horúčavách sa vlastne aj môžeme tešiť, že budeme mať príjemnejšie počasie a viac energie na aktivity. Aké to budú, to necháme len na vás, ale predsa len by sme vám dali aspoň zopár tipov. Na Slovensku budeme mať opäť veľa príležitostí na zábavu, tak ich nepremeškajme. viac »

TIP na víkend: Slnko, leto a skvelé podujatia vás zabavia na celom Slovensku

Oravský hrad
2015-08-13 12:00:16

Ďalší únavný a veľmi horúci týždeň je takmer za nami.vysoké teploty dávajú zabrať nám všetkým a je čas opäť trochu vypnúť a oddýchnuť si. Je len na vás aký program si vyberiete a čo je vám po vôli. Slovensko poskytuje obrovské množstvo možností, takže či to bude príroda alebo mesto nezvolíte zle. My vám tiež ponúkneme zopár nápadov, aby ste si tento víkend užili ako sa patrí. viac »


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa