Tip na víkend: Beckovské slávnosti

2012-07-12 15:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Už tento víkend sa uskutočnia Beckovské slávnosti plné hudby, slovenských remesiel a rôznych sprievodných podujatí.



V rámci tohto podujatia bude dedina Beckov zaplnená remeselníkmi najrôznejšieho druhu  (košikári, tkáči, hrnčiari, rezbári, garbiari, drotári, krpčiari, cukrovinkári, pernikári, atď.), ktorých výrobky si budete môcť nielen kúpiť, ale aj zistiť, ako sa vyrábajú.

Hlavnými hudobnými hviezdami, ktoré vystúpia na hudobnom pódiu ICS Music Stage, budú skupina Desmod, Beáta Dubasová, Peter Cmorík, skupina Lojzo a Senzi Senzus.

Súčasťou Beckovských slávností budú aj workshopy o hrade Beckov, o UFO na Slovensku, ale aj cestách po Afrike a Amerike a cyklotúrach v Lichtenštajnsku a Španielsku.

Združenie Bludní rytieri pre vás pripravili rôzne atrakcie ako napríklad vozenie na rytierskych koňoch, výstavu palných a chladných zbraní a možnosť vyskúšať si lukostreľbu.

Budete mať možnosť stať sa majstrom sveta vo Vidlomete - turnaji v hode vidlami. Hádže sa vidlami (ktoré zabezpečí organizátor) do diaľky vo vymedzenom priestore z miesta alebo s možným rozbehom o dĺžke maximálne 3 m. Pre detičky bude pripravená Kubík detská zóna s trampolínami, šmykľavkou, maľovaním na tvár a mnohými zábavnými aktivitami.

Každoročne majú Beckovské slávnosti veľmi dobrú návštevnosť a aj vďaka tomu sa organizujú už dvanásty rok. Ich príjemnú atmosféru si užijú deti i dospelí.

 

Zdroj/autor: Eli, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa