Osobnosti

Známa slovenská kapela dovolenkovala v Karibiku: Na Kube sme okúsili iný svet

S hudbou vesmírnou
2019-08-11 12:00:00

Zoskupenie S Hudbou Vesmírnou dodnes spomína na návštevu Kuby, kde pred časom nakrúcali videoklip k pesničke Netancuj už nikdy sám (Mi Corazón). Ako tvrdia, na Kube je absolútne iný svet. „Príroda, ľudia, neuveriteľný nočný život, všetko, čo sa týka Kuby je očarujúce. Treba tam ísť a zažiť si to,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA jeden z trojice interpretov Marek Koleno. viac »

Dovolenky prominentov: Slovenská herečka miluje more, no pod vodou takmer prišla o život

Lívia Bielovič
2019-08-04 12:00:00

Slovenská herečka Lívia Bielovič miluje more. Ako tvrdí, voda sama o sebe v nej vyvoláva príjemné pocity. „Asi aj viem prečo. Ja som totiž vodné znamenie, ryba...,“ zamyslela sa v rozhovore pre agentúru SITA. „Veľmi ma baví pozerať, ako plavci plávajú, pozerám sa rada na všetko, čo súvisí s vodou. Často sledujem aj cestopisy o moriach, jazerách a riekach... A more, to vyslovene milujem! Morské vodné športy ma celkovo upokojujú. Robí mi dobre, keď ich sledujem. Vždy je tam niekoľko sekcií, keď sa pri nich zadýcham, občas si aj pospím, no hlavne mi to zakaždým ulahodí,“ poznamenala Bielovič. viac »

S úsmevom po Slovensku: RTVS uvedie novú cestovateľskú šou

S úsmevom po Slovensku:
2019-08-01 16:00:00

S úsmevom po Slovensku je názov novej cestovateľskej šou, ktorú od septembra prinesie Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS). "Ukáže krásy Slovenska, prinesie aj zábavu a napätie," TASR o tom informovala PR manažérka Silvia Turnerová. viac »

Dovolenkové tipy: Spevák Miro Jaroš sa vždy rád vracia do Izraela

Miro Jaroš
2019-07-28 12:00:00

Slovenský spevák Miro Jaroš trávi letné dni prácou i oddychom. Možno jeho výber letnej dovolenky inšpiruje aj vás. viac »

Dovolenkové tipy: Robo Opatovský prezradil, ako strávi leto

Slovenský spevák Robo Opatovský
2019-07-11 12:00:00

Fanúšikovia môžu známeho speváka počas nasledujúcich mesiacov vidieť na rôznych mestských slávnostiach. Okrem toho bude cestovať s rodinkou po Slovensku a zavíta aj k moru. Kde presne bude tráviť leto? viac »

Dovolenkové tipy: Speváčka Kristína Peláková prezradila, ako strávi leto

Speváčka Kristína Peláková
2019-06-30 12:00:00

Slovenská speváčka Kristína v týchto dňoch plánuje so svojím manželom a manažérom Mariánom Kavuličom letnú dovolenku. Kam sa vyberie? viac »

Svetové hviezdy dovolenkujú v Európe: Najviac ich stretnete v Grécku a Taliansku

Alessandra Ambrosio na gréckom
2019-06-22 00:00:01

Občas môžete síce na nejakú hviezdu svetového kalibru natrafiť aj na Slovensku, oveľa viac ich ale dovolenkuje v obľúbených prímorských destináciách. Hoci si môžu dovoliť výlet na ktorékoľvek miesto na planéte, mnohí trávia leto u nás v Európe. Možno ich výber inšpiruje aj vás. viac »

Robert Downey Jr. plánuje vyčistiť planétu s pomocou robotov

Robert Downey Jr. plánuje
2019-06-17 16:00:00

Americký herec Robert Downey Jr. plánuje vyčistiť planétu s pomocou robotov a pokročilej technológie. viac »

Slovenskí hokejisti bývajú v najstaršom hoteli na Slovensku: Pozrite na ten luxus

Hotel Bankov
2019-05-11 00:00:01

Luxusné hotely v centre mesta sú obsadené národnými hokejovými družstvami, ale slovenských reprezentantov by ste v nich hľadali márne. Rozhodli sa ubytovať mimo centra mesta najmä kvôli pokoju a sústredeniu. viac »

Cestovateľská výstava fotiek speváka Whiskyho mieri do Piešťan

Cestovateľská výstava fotiek speváka
2019-04-26 08:00:00

Výstava Tretia planéta prináša veľkoformátové fotografie, ktoré vznikli počas ciest ich autora Mila „Whiskyho“ Lábera po Gruzínsku, Iráne, Kolumbii, Severnej Kórei, USA, Číne, Kamerune, Arménsku, Srí Lanke, či Náhornom Karabachu. Prostredníctvom výstavy bližšie spoznáte aj nepoznané miesta, ktoré objektívom priamo k vám preniesol cestovateľ a frontman kapely Slobodná Európa Miloslav „Whisky“ Láber. viac »


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa