Osobnosti

George Clooney vyzval na bojkot deviatich hotelov v Európe a USA

George Clooney vyzval na
2019-04-02 16:00:00

Americký herec George Clooney vyzval na bojkot deviatich hotelov v Spojených štátoch a v Európe s väzbami na brunejského sultána, ktorý vo svojej krajine budúci mesiac zavádza islamské trestné právo. To umožní napríklad ukameňovať na smrť ľudí za homosexuálny styk. viac »

Známy hudobník navštívil Južný Sudán: Sú to utečenci vo vlastnej krajine

Raper Vec pomáhal Magne
2018-09-16 00:00:01

Raper Vec, vlastným menom Branislav Kováč, prijal výzvu humanitárnej organizácie Magna. Pridal sa k Magna zdravotnému tímu a pomáhal liečiť deti v Južnom Sudáne. V utečeneckom tábore ale vydržal len tri dni. viac »

Slovenský spevák strávil leto na cestách, nikdy nezabudne na zážitok vo Francúzsku

Spevák Martin Harich trávil
2018-09-04 12:00:00

Slovenský spevák Martin Harich zažíva cesty plné intenzívnych momentov. Inak tomu nebolo ani toto leto, ktoré strávil cestami po Taliansku, Rakúsku, Nemecku, Luxembursku, Francúzsku, Poľsku a Malte. Ako napokon priznal, najviac mu v pamäti utkvela silná spomienka z Paríža. viac »

Dovolenkové tipy: Operná diva Adriana Kučerová prezradila, ako a s kým trávi leto

Adriana Kučerová
2018-08-21 16:00:00

Slovenská operná speváčka Adriana Kučerová trávi leto v prvom rade so svojimi synmi Ninom a Jonášom. Spoločné chvíle si užívajú predovšetkým na Slovensku, navštívili však aj dva známe ostrovy. viac »

Šampión F1 na dovolenku v Grécku nikdy nezabudne! VIDEO Namiesto lehátka boj so špinou

Lewis Hamilton vyzval ľudí
2018-08-09 00:00:01

Znečistenie planéty je problém, pred ktorým viac nemôžeme zatvárať oči. Uvedomuje si to aj čoraz viac známych osobností, najmä keď uvidia šokujúce dôkazy na vlastné oči. Nedávno sa o tom presvedčil aj jeden z najznámejších športovcov sveta, jazdec Formuly 1 Lewis Hamilton. Ten dovolenkoval na gréckom ostrove Mykonose, ktorý mu rozhodne neukázal len svoju peknú stránku. viac »

Dovolenkové tipy: Zuzana Smatanová prezradila, ako trávi leto

Zuzana Smatanová
2018-08-04 12:00:00

Slovenská speváčka Zuzana Smatanová má vo veľkej obľube letné festivaly a atmosféru, ktorá na nich panuje. "Leto je preto pre mňa najkrajšia časť roka, milujem hlavne festivaly. Robí ma šťastnou, keď môžem ísť za ľuďmi, ktorí majú chuť sa baviť," priznala v rozhovore pre agentúru SITA. viac »

Dovolenkové tipy: Soňa Skoncová prezradila svoje plány na leto

Soňa Skoncová
2018-07-27 12:00:00

Slovenská modelka a moderátorka Soňa Skoncová si už užila dovolenku s mamou a sestrou na Sardínii. Zvyšok leta už bude tráviť viac-menej na Slovensku, navštíviť by ale ešte chcela aj japonské Tokio, kde kedysi žila. viac »

Dovolenkové tipy: Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová prezradila svoje plány na leto

Miss Slovensko 2018 Dominika
2018-07-20 12:00:00

Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová je podľa vlastných slov vyslovene letný typ. „Mám veľmi rada slniečko, opaľovanie, plávanie v mori a leňošenie pod slnečníkom. A hoci je leto pre niekoho absolútnym relaxom, časom ničnerobenia, určite to nie je môj prípad. Veľmi rada trávim voľný čas aktívne, najradšej v tieni nejakého stromu na víkendovej rybačke,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA. viac »

Dovolenkové tipy: Karolína Chomisteková prezradila svoje plány na leto

Karolína Chromisteková
2018-07-13 12:00:00

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková zbožňuje slnko a teplo. "Keď je teplo, nepotrebujem toľko spánku. Jedna z najväčších pasií pre mňa je, ísť si na dovolenke s východom slnka zabehať po pláži, následne si zaplávať a vychutnať si po tomto krásnom začiatku dňa raňajky," povedala v rozhovore pre agentúru SITA. viac »

Zážitok na celý život: Slováci v Keni stretli starú mamu Barracka Obamu

Sarah Obamová
2018-07-11 12:00:00

Členovia a členky výpravy KETANGA 2018, ktorú zorganizovala Katedra regionálnej geografie Prírodovedeckej fakulty Univerzity Komenského, navštívili v Keni Sarah Obamovú, starú mamu bývalého amerického prezidenta Baracka Obamu. viac »


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa