Vo vesmíre sa otvára romantická reštaurácia, michelinovskú večeru si užijete s výhľadom na Zem

2024-06-19 14:50:00 |   |    | 

Od roku 2025 bude možné požiadať o ruku počas romantickej večere vo vesmíre. Na palube kapsuly, ktorú ponesie stratosférický balón, si zamilovaní budú môcť vychutnať výnimočné jedlo pripravené francúzskym šéfkuchárom a podávané robotom s umelou inteligenciou.



 

Agentúra ApoteoSurprise, špecializujúca sa na extravagantné žiadosti o ruku, uvádza úplne novú službu, ktorá umožní romantikom budúcnosti požiadať o ruku svoju milovanú vo výške 35 kilometrov. Po príchode na kozmodróm privíta pár pilot a pozve ich, aby nastúpili do guľatej futuristickej vesmírnej kapsuly, ktorá ponúka pohodlie a najmodernejšie vybavenie. V strede kabíny bude elegantne prestretý stôl, ako v najrafinovanejších parížskych reštauráciách.

Zamilovaní sa zoznámia so StellarEmbrace, robotom, ktorý ApoteoSurprise vyvinula v spolupráci s britským startupom. Robot, vybavený umelou inteligenciou, sa dokáže prispôsobiť emóciám a želaniam páru, čím ponúka jedinečnú interakciu. Ihneď po stretnutí osloví StellarEmbrace mladú ženu jej menom a odovzdá jej kyticu ruží, pričom jej oznámi, že na ňu čaká gurmánska večera pre dvoch vo vesmíre.

Kapsula, nesená stratosférickým balónom naplneným héliom, potom začne pokojný dvojhodinový vzostup, pričom obrovské okná ponúknu 360° výhľad na našu planétu. Vo výške 35 kilometrov bude vesmírny modul nad 99 percentami atmosféry, čo páru umožní vidieť zakrivenie Zeme, jej modrý halo a úplnú temnotu vesmíru. Rovnako ako len 600 astronautov pred nimi, zamilovaní zažijú overview effect, kognitívnu zmenu, ktorá predefinuje ich vnímanie sveta a prepojí ich s celým ľudstvom.

Mladá žena a jej partner si sadnú k stolu a počas troch hodín im robot bude podávať päťchodovú gurmánsku večeru s vínami a šampanským, ktorú špeciálne pre túto príležitosť pripravil slávny francúzsky šéfkuchár s dvoma hviezdami Michelin. Starostlivo vybraný playlist bude sprevádzať kulinársky zážitok s ikonickými skladbami ako "Space Oddity" (David Bowie), "Across the Universe" (The Beatles) alebo "Walking on the Moon" (The Police).

Tesne pred dezertom StellarEmbrace s humorom preruší večeru, aby upozornil ženícha, že na niečo dôležité zabudol. Robot mu okamžite prinesie svietiaci kufrík, ktorý otvorí tajný kód. Muž ho zadá, kufrík sa otvorí a odhalí luxusnú škatuľku obsahujúcu zásnubný prsteň. Ženích potom požiada svoju milovanú o ruku, čím zapečatí svoju lásku vo večnosti vesmíru. O niečo neskôr kapsula začne svoj pomalý zostup. Po dvojhodinovej ceste budú snúbenci späť na Zemi a zistia, že robot zaznamenal každý okamih cesty, od ich príchodu do kapsuly až po ich nežné rozlúčenie.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: ts

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Streda, 26. jún. 2024. Meniny má Adriána.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa