Najlepšie výlety

Vyhliadková veža s netypickým výhľadom: Na Dukle budete mať zimomriavky

Údolie smrti a Dukla
2020-08-29 12:00:00

Severovýchod Slovenska je najbohatším regiónom na pamiatky na druhú i prvú svetovú vojnu. Najvýznamnejšou lokalitou vojenskej histórie je bojisko na Dukle, ktoré si najlepšie prehliadnete z vyhliadkovej veže. Tá nedávno prešla rozsiahlou rekonštrukciou. viac »

Tip na neobvyklý zážitok: Adrenalínoví nadšenci môžu na Orave zažiť jazdu tankom

Adrenalínoví nadšenci môžu na
2020-08-24 12:00:00

Milovníci adrenalínu môžu na Orave vyskúšať jazdu tankom. Atrakcia sa nachádza pri ceste v obci Podbiel, vyše trojkilometrová trasa prechádza cez rozbahnené mláky, potok i miestne kopce. Prevádzkovateľ adrenalínovej zábavy Jozef Krupa hovorí, že štvrťhodinová jazda v takzvanom bojovom vozidle pechoty už rozprúdila krv v žilách stovkám Slovákov aj turistom z cudziny. viac »

Užite si posledné prázdninové dni: Zemplínska šírava poteší mnohými atrakciami

Zemplínska šírava
2020-08-19 08:00:00

Jedna z najväčších vodných plôch na Slovensku Zemplínska šírava poskytuje podmienky na rekreáciu pre všetky vekové kategórie. Ako sa pre TASR vyjadril riaditeľ Zemplínskej oblastnej organizácie cestovného ruchu Patrik Cimprich, návštevníkom ponúka nielen rekreáciu a atrakcie na vode, ale i výlety za vinohradníctvom či turistiku na neďaleké hrady. Novinkou sú tento rok vyhradené parkovacie miesta. viac »

Dovolenka na Považí: Turistov lákajú Piešťanské kúpele, príroda i pravek

Leto na Považí: Turistov
2020-08-18 00:00:00

Piešťany sú svetoznáme kúpele, veľa turistických, prírodných, kultúrnych i historických zaujímavostí však ponúka aj ich okolie. viac »

Červený kláštor preslávil lietajúci Cyprián, unikát v srdci Pienin však ponúka oveľa viac

Červený Kláštor
2020-08-13 12:00:00

Pieniny patria k najmalebnejším kútom našej krajiny. Návštevníkom ponúkajú množstvo zaujímavých aktivít, ale tiež jeden unikát – Červený Kláštor s jeho legendou o lietajúcom Cypriánovi. viac »

Malebný Liptov: Dovolenkárov lákajú tieto hrady, jaskyne a skanzeny

Havránok pri Liptovskej Mare
2020-08-07 12:00:00

Liptov sa môže pochváliť jednou z najmalebnejších prírodných scenérií Slovenska. Vďaka jedinečnosti prírodných zaujímavostí a bohatstvu kultúrno-historických pamiatok patrí medzi najatraktívnejšie a najvyhľadávanejšie oblasti. viac »

Aktívna dovolenka vo Vysokých Tatrách: Najlepšie tipy pre ŠPORT, ZDRAVIE aj TURISTIKU

Aktívna dovolenka vo Vysokých
2020-08-06 00:00:00

Keď sa povie Tatry, väčšina z nás si predstaví aktívnu dovolenku, kde sa nezastavíte ani na chvíľu. Napriek tomu, že v niektorých dňoch praskajú vo švíkoch, stále sa dajú nájsť pokojné miesta alebo zorganizovať si výlet tak, aby ste si užili všetko, čo ponúkajú. Doterajšia návštevnosť je veľmi premenlivá ako tohtoročné letné počasie. viac »

Tip na originálne výlety: 10 slovenských miest, ktoré poznáte z filmov

Oravský hrad
2020-08-05 00:00:00

Pripravte pre vaše unudené deti program, na ktorý tak skoro nezabudnú. Pri sledovaní ich obľúbených filmov a seriálov im ani nenapadne, na akých zaujímavých miestach na Slovensku sa nakrúcali. Vytrhnite ich z televíznej reality a priveďte ich do všetkých tých zaujímavých lokalít, kde sa predtým pohybovali ich obľúbení hrdinovia. viac »

Dovolenka na Slovensku pri vode: 3 miesta ako stvorené na letné prázdniny s deťmi

Dovolenka na Slovensku pri
2020-08-02 00:00:00

Naše ideálne predstavy o letnej dovolenke sú späté s plážami. Nebude to tento rok more? Nevadí. Dovolenka na Slovensku, s deťmi pri vode má tiež svoje čaro. viac »

Preskúmajte sever Malých Karpát, očarí vás krasovými útvarmi aj bohatou históriou

Zrúcanina hradu Korlátko v
2020-07-31 12:00:00

Turisticky mimoriadne atraktívna je aj severná časť Malých Karpát, v ktorej sa nachádza najvyšší vrch tohto pohoria Záruby (768 m. n. m.). Hrebeň Karpát sa tiahne až po Čachtický hrad neďaleko Nového Mesta nad Váhom, v tejto časti sú však vrchy nižšie. viac »


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa