Najlepšie výlety

Leto na Slovensku: TOP 10 čarovného Horehronia

Na snímke Chmarošský viadukt
2020-07-30 00:01:00

Horehronie, región na hornom toku rieky Hron a území okresov Banská Bystrica a Brezno, je ako stvorený na aktívnu dovolenku pre rodiny s deťmi, romantické chvíle, ale i vášnivých dobrodruhov. Toto je desiatka najzaujímavejších turistických cieľov. viac »

Najlepšie cyklotrasy na Slovensku: Spoznajte krásu domoviny zo sedla bicykla

Najlepšie cyklotrasy na Slovensku:
2020-07-28 00:00:00

Podľa odborníkov nás čaká horúce leto s minimom zrážok, takže sa môžeme smelo pustiť do plánovania aktívnych výletov. Tentoraz potešíme fanúšikov cyklistiky. Vybrali sme pre niekoľko najkrajších cyklotrás, ktoré vám ukážu čaro našej krajiny. Môžete ich spojiť aj do jednej dlhšej dovolenky, ktorá vás pomocou prestávok v niektorých mestách a v kombinácii s čiastočnou dopravou autom alebo vlakom prevedie naprieč celým Slovenskom. viac »

Po Slovensku s vlastnou spálňou: Hitom tohto roka je dovolenka v minikaravane

Hitom tohto roka je
2020-07-22 08:00:00

V momentálnej situácii sa naskytá ideálna príležitosť preskúmať čarovné zákutia nášho Slovenska. Viac ako kedykoľvek predtým však pri tom oceníte vlastné zázemie. Minicamperom HAPPYNOMAD získate pohodlie pre dve osoby a nie ste viazaní na kapacity rôznych ubytovaní, získate oveľa väčšie súkromie a úplne iný rozmer cestovania. viac »

Objavovali sme Vysoké Tatry: 13 šťastných tipov na RODINNÉ výlety

Skalnaté pleso
2020-07-17 00:00:00

Myslíte si, že Tatry sú len pre športovcov, turistov alebo wellness maniakov? Hľadali sme možnosti, ako stráviť aktívnu tatranskú dovolenku ako rodina s deťmi v rôznej vekovej kategórii. Vyberte sa s nami na vzrušujúcu poznávaciu výpravu a strávte s deťmi letné dni plné hier, pohybu na čerstvom vzduchu a zábavy. viac »

Tatranské vrcholy zaujímavejšie ako Gerlach: Nechali sme si poradiť od horského vodcu

Pohľad z Javorového štítu
2020-07-16 00:00:00

Vysoké Tatry ukrývajú veľa zaujímavých vrcholov, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné zážitky, avšak v našich mysliach sú zatienené Gerlachovským štítom. Ako najvyšší vrchol Slovenska a celého 1400 km dlhého pohoria Karpát sa pre mnohých stal samozrejmou výzvou a snom. viac »

Juh stredného Slovenska: Majestátne hrady, kúpele, akvaparky aj zaujímavé múzeá

Ruiny hradu Somoška
2020-07-15 12:00:00

Juh stredného Slovenska ponúka historické a kultúrne pamiatky, turisticky atraktívne prírodné zákutia a rozmanité možnosti kúpania. Smerom na juh od Zvolena ho tvoria aj historické regióny Novohrad a Hont. viac »

Spoznajte krásy domoviny: 12 TOP skvostov Oravy vás úplne uchváti

Najväčšie poklady Oravy
2020-07-14 00:00:00

Región Orava na severozápade Slovenska je známy najmä prekrásnou prírodou. Nájdete tu však aj množstvo turistických atrakcií a zaujímavých aktivít, čo z neho robí ideálnu destináciu na letnú dovolenku. O zábavu budete mať postarané každý deň. viac »

Ak hľadáte na Slovensku originálne zážitky, vyberte sa na Záhorie

Ak hľadáte na Slovensku
2020-07-10 00:00:00

Turistické atrakcie regiónu nestoja len na hradoch a známych sakrálnych pamiatkach. Čoraz viac cenené začínajú byť aj technické objekty a pamiatky, ktoré okrem významných architektonických hodnôt vypovedajú aj o hospodárskych pomeroch, či výrobných technológiách danej doby. Originálne mlyny, Habánske dvory a malebný umelý kanál s loďkami nájdete iba na Záhorí. viac »

Vytúžená letná oáza v piešťanskom Splendid Ensana Health Spa Hoteli pre celú rodinu

Vytúžená letná oáza v
2020-07-07 13:00:00

Ak je pre vás leto časom piesočných pláží a oddychu pri liečivej vode, vedzte, že takúto dovolenku zažijete aj na Slovensku. S piešťanským Splendid Ensana Health Spa Hotelom je prímorská atmosféra túto sezónu oveľa bližšie. viac »

Netreba cestovať po celom svete: Týchto 7 svetových atrakcií nájdete aj na Slovensku

Rio de Klin
2020-07-06 00:00:00

Viacerí cestovatelia sa kvôli celosvetovej pandémii koronavírusu rozhodli stráviť tohtoročnú dovolenku na Slovensku, aby tak zároveň podporili tunajší turizmus. Ak vám však chýbajú niektoré obľúbené atrakcie, ponúkame vám naše alternatívy. Budete milo prekvapení, koľko úžasných zaujímavostí sa nachádza v slovenských končinách. viac »


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa