Najlepšie výlety

Malé Karpaty a Záhorie - krásny výlet aj počas zimy

Lyžiari na svahu pri
2020-11-30 16:00:00

Oblasť Malých Karpát sa spája predovšetkým s letnou turistikou, Záhorie zasa s hubárčením. Región však má svoje čaro aj počas zimy. viac »

Trnava a okolie lákajú aj v tomto období: 5 tipov na najkrajšie prechádzky

Hlavná ulica
2020-11-18 12:00:00

Trnava a jej okolie sú ideálnym regiónom pre tých, ktorí sa radi túlajú historickými uličkami, relaxujú či spoznávajú krásy prírody. Máte pocit, že už ste videli a zažili všetko, čo tento kraj ponúka? Presvedčte sa o opaku. S našimi tipmi vám pomôžeme stráviť príjemné chvíle s rodinou či so svojou polovičkou na tých najkrajších miestach, ktoré si vás získajú v ktoromkoľvek ročnom období. viac »

Tip na výlet: Slovenský kras očarí jaskyňami i malebnou prírodnou scenériou

Cukrovú homoľu v Zádielskej
2020-10-29 12:00:00

Východ Gemera obkolesujú na severe Volovské vrchy ako najvýchodnejšia časť Slovenského rudohoria, na juhu sa rozprestiera jedna z najzaujímavejších prírodných častí Slovenska – Slovenský kras. viac »

Bizarné názvy slovenských obcí: Foto z Prahy, Jeruzalema či Havaja si urobíte aj u nás

Bizarné názvy slovenských obcí:
2020-10-13 08:01:00

Cestovaniu tento rok veľmi nepraje, stále však existuje niekoľko možností, ako si ho aspoň trošku nahradiť. Túžite po dovolenke na Havaji, v Janove alebo Jeruzaleme? Žiaden problém, štartujte auto o chvíľu si už môžete urobiť selfie v jednom z týchto miest. A netreba pritom ani prekročiť hranice... viac »

Stred Slovenska je srdcom Európy: 10 nádherných miest, ktoré raz musíte vidieť

Veľká Fatra
2020-10-06 12:00:00

Nielen stred Slovenska, ale aj srdce Európy neďaleko Kremnice možno nájsť v okolí Banskej Bystrice. Región je hornatý, na západe sa týčia Kremnické vrchy a Veľká Fatra, na východ od Zvolena sa vypína masív Poľany a na severovýchod od Banskej Bystrice sa začínajú Nízke Tatry. viac »

To najlepšie z Abova: Košice plus 10 ďalších tipov na zaujímavý výlet

Rozhľadňa Čerešenka na kopci
2020-10-01 12:00:00

Košický región, známy aj ako Abov, je úrodná, husto osídlená kotlina. Zo západu ju obklopujú Volovské vrchy, východná a zároveň najväčšia časť Slovenského rudohoria, z východu Slanské vrchy a z juhu Slovenský kras. Košickú dolinu formovala rieka Hornád. Abov nie je rozlohou veľké územie. Je však výnimočné. Ak sa hovorí, že by mal každý Slovák aspoň raz navštíviť hlavné mesto, to isté platí aj o metropole východu. Má svoje čaro, zrekonštruované historické centrum s Hlavnou ulicou i námestím sú neopakovateľné a krásne. viac »

Jesenná turistika na Slovensku: 7 tipov na skvelý výlet mimo Tatier

Tomášovský výhľad
2020-09-25 00:00:00

Využite ideálne počasie babieho leta a užite si ešte nádhernú slovenskú prírodu, kým opäť zavládne sychravé počasie. Ponúkame vám sedem zaujímavých tipov na turistické chodníčky, ktoré sa nachádzajú mimo hlavných trás Vysokých a Nízkych Tatier. Zaujímavé túry si užijete v ktoromkoľvek regióne, stačí si len nájsť to miesto, ktoré vám najviac vyhovuje. viac »

Jeseň na Slovensku: Sever našej krajiny má krásne prírodné scenérie s ropou i vodopádmi

Turisti počas prechádzky po
2020-09-20 09:00:00

Žilinu nazvali v minulosti básnici "perlou na Váhu". Má bohatú históriu, prežila zničujúci požiar, zemetrasenie i mor. Dnes je štvrtým najväčším slovenským mestom obklopeným malebnými zákutiami Kysúc či Malej Fatry. viac »

Jesenná dovolenka na Slovensku: 7 skvelých tipov na veľa zážitkov za málo peňazí

Nová Sedlica
2020-09-09 00:00:00

Patríte medzi tých smoliarov, ktorí už kvôli obmedzeniam nestihli poriadnu dovolenku? Nemusíte sa trápiť, máme pre vás skvelé tipy, ako si vyplniť jeseň zaujímavými výletmi po Slovensku. Vinice, vodné plochy, pamiatky, ale aj krásna príroda. Na to všetko sa môžete tešiť už počas nasledujúcich týždňov. Využite navyše mimosezónne zľavy v hoteloch a ušetrite peniaze aj na ďalšiu dovolenku. viac »

Jeseň vo Vysokých Tatrách: Vyberte sa na netradičné výlety za poznaním

Jeseň vo Vysokých Tatrách:
2020-09-03 00:00:00

Región Vysoké Tatry ponúka omnoho viac, než nájdete na internetových obrázkoch. Jeseň je v horách najkrajším ročným obdobím, počasie je obvykle veľmi stabilné, preto ak túžite po relaxe a pokoji, ale zároveň sa chcete niečo dozvedieť, je na to najlepší čas! viac »


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa