Ste pozvaní do prírodného raja s názvom Maurícius

2013-06-08 14:00:00 |   |    | 

MAURÍCIUS - Viete, ako vás privítajú obyvatelia prekrásneho ostrova Maurícius, ktorého návštevnosť rastie v cestovných kanceláriách z roka na rok? No predsa „Vitajte doma“. Maurícius vás očarí a pozdvihne vašu dušu do relaxačných dimenzií a vďaka tomu si tu môžete dokonale oddýchnuť, aj keď to záleží od vašich túžob a očakávaní. Pozrite sa s nami do prírodného raja, v ktorom sa každému turistovi venuje osobitná pozornosť, všade je príležitosť objaviť priateľskú tvár a za každým úsmevom môžete nájsť ochotu a prísľub jedinečnej dovolenky.



Tyrkysové more a ...

Kontrast mnohých farieb a chutí, ostrov ležiaci v tyrkysovom mori je oázou pokoja a mieru. Maurícius je miesto, kde sa minulosť prelína so súčasnosťou, ponúka vám prírodné skvosty všade naokolo, ktoré vás budú vábiť k ďalšej návšteve. Ostrov je rajom pre rybolov v hlbokom mori, v ktorom žijú všetky typy žralokov, obrovské ryby ako je Blue Marlin a Barracuda. Rybársku loď si môžete požičať takmer vo všetkých hoteloch a v decembri sa na ostrove koná najprestížnejšia súťaž v rybolove World Cup Marlin.

 

Medové týždne na Mauríciu

Ak hľadáte špeciálne miesto pre svoje medové týždne, prípadne svadbu samotnú, Maurícius je rozhodne tou správnou voľbou. Každý hotel na ostrove ponúka rozsiahle služby týkajúce sa svadby, od súkromného obradu až po dobrodružnejší spôsob výmeny svadobných prsteňov. Na slnečnej pláži, v mori, na nebi, všade bude vaša svadba nezabudnuteľná.

Tí, ktorí hľadajú dokonalú pohodu počas svojej dovolenky, by mali určite navštíviť kúpele, kde sa môžete zveriť do schopných rúk odborníkov. Vychutnajte si zdanlivo nekonečné kilometre pláží s pohostinnými maurícijskými ľuďmi a s pestrou rôznorodou škálou potravín a chutí.

 

Nákupný raj

Ostrov má povesť nákupného raja a tento pocit umocňuje aj kvalita nákupných možností. Maurícius má závideniahodnú povesť textilného výrobcu, najmä pre svoje pulóvre a pletený tovar, takže ženy si prídu na svoje v obchodoch a muži si môžu zájsť na golf a zlepšiť svoje golfové zručnosti. Ak by ste potrebovali pomôcť so svojou technikou, inštruktori sú vám k dispozícii a potom si zájdite zahrať na najokázalejšie golfové ihrisko na ostrove One & Only Le Touessrok Golf Course. Ihrisko je lemované plážami s bielym pieskom a s panoramatickými zelenými horami v pozadí.

Kto miluje varenie, domov si môže odniesť jedinečné chute pravého chilli, ovocné želé, vanilkové čaje, rum a ďalší dostupný tovar. Už len zbaliť kufor a Maurícius vás privíta s otvorenou náručou.

 

Zdroj/autor: mauritius.net, Lenka Halamová, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.2/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa