VÍKEND Päť festivalov

2008-08-07 14:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Päť hudobných podujatí v rámci hudobného festivalového leta je pripravených na tento víkend.



V piatok 8. augusta sa začína štvrtý ročník dvojdňového festivalu Orange Music Summer v rekreačnej oblasti Duchonka pri rovnomennej vodnej nádrži v Topoľčianskom okrese. Na zozname účinkujúcich sú Horkýže Slíže, Polemic, Gladiator, Tublatanka, Hex, Komajota, zlatí slávici Desmod, Zuzana Smatanová, Peter Cmorik a Miro Žbirka. Hosťom z Česka je Aneta Langerová.

Hudobná produkcia bude prebiehať počas obidvoch dní od 12.00 do 04.00 h. Festivalový areál sa otvára o 10.00 h. Organizátori pamätajú aj na rodiny. Deti s výškou do 130 cm majú na hudobný festival vstup zdarma.

 


V piatok a sobotu 8. a 9. augusta sa uskutoční už tretí ročník Country Festu Rozmarín v Terchovej. V amfiteátri Nad Bôrami vystúpia počas dvoch dní skupiny Kamelot, Ploštín Punk, Drišľak, Pavel Bobek, Robert Křesťan a Druhá tráva, legendy Spirituál Kvintet, Rangers, Presburger Klezmer Band, Žobráci s Mišom Hudákom a obnovená skupina Lojzo. Deti do 10 rokov alebo do výšky 140 cm budú mať vstup zdarma.

 


Šiesty ročník open-air festivalu Pustohlav 2008 pripravili organizátori v dňoch 8. až 10. augusta v Zliechove. Táto obec leží v turistickej oblasti Strážovských vrchov v okrese Ilava. Na zozname účinkujúcich sú skupiny Metropolis, Peoples, Ears, Taktici, Polemic, IMT Smile, Hex, Fermata či Wanastowi Vjecy. Deťom je venovaný nedeľný program Elá Hop! 

 

Hudobno-športový festival Bláznivé leto na Domaši sa v dňoch 8. a 9. augusta uskutoční v rekreačnom stredisku Dobrá. Súťažiť sa bude v plážovom volejbale, minifutbale a paintballe, hrať počas dvoch dní budú skupiny Lavagance, Ska2Tonics, October U2 Revival, Marián Čekovský Band a Mango Molas.

 


Festival gospelovej hudby CampFest 2008 na Ranči v Kráľovej Lehote sa začína 7. augusta. Organizátori 10. ročníka do štvordňového programu pripravili vystúpenie kresťanských skupín z celého sveta, medzi nimi Planetshakers (Austrália), Christafari (USA), Four Corners (UK), Volver (SUI) a domácich skupín na čele s formáciou Richard Čanaky & F.B.I.  

 

  

 

Zdroj/autor: tasr,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa