Dovolenka pri mori

Mini sprievodca chorvátskymi ostrovmi

Pag, Chorvátsko
2014-07-15 17:00:00

CHORVÁTSKO - Pobrežie obľúbenej dovolenkovej destinácie Slovákov je posiate množstvom unikátnych ostrovov. Vybrať si môžete z príjemných posedení s miestnymi obyvateľmi v malebných reštauráciách a prístavoch, skúmania národných parkov alebo si užiť zábavu vo víre nekonečných plážových párty. viac »

Malý slovníček na dovolenku v Chorvátsku. Nestraťte sa na vašom výlete

Plitvické jazerá, Chorvátsko
2014-07-10 13:00:23

Chorvátsko máme radi z viacerých dôvodov. Je blízko, je tam pekne a ich kultúra a jazyk sa mierne podobajú tým našim. Naše schopnosti dorozumenia sa rukami nohami však nemusia vždy stačiť. V takomto prípade sa snažíme z nášho spoločného slovanského pôvodu vyťažiť čo najviac a porozumieť aspoň základné fakty. Preto sme pre vás našli najpoužívanejšie a najvhodnejšie frázy, ktoré využijete na dovolenke v Chorvátsku. viac »

Najlepšia pláž Veľkej Británie. Skočte si do Walesu za tým najlepším, čo ostrovy ponúkajú

Tenby, Wales
2014-06-30 13:00:00

Pláž neznamená pre nás všetkých to isté. Vo Veľkej Británii to platí dvojnásobne, keďže tunajšie pláže nepatria práve do skupiny tradičných dovolenkových destinácií. Príroda tu vytvorila podmienky, ktoré neulahodia všetkým. Avšak tí, čo radi hľadajú nájdu pláž snov aj v chladnejších vodách Keltského mora. viac »

Príroda, zrúcaniny a Grécko za rohom, to je Albánsko!

Albánsko, Butrint
2014-06-28 12:00:00

Dlho avizovaný hit tejto sezóny zaznamenal u dovolenkárov naozaj veľký úspechov. Cenovo veľmi prijateľná krajina, doposiaľ nie príliš poznačená masovým turizmom a navyše s doteraz neopozeranými krásami, ktoré vás nebudú nudiť a nestrávite dovolenku len oddychovaním na pláži. Albánsko vám prináša skvelú kombináciu mora, krásnej prírody a nezabudnuteľných pamiatok. Stačí si len navoliť tú správnu kombináciu a vybrať sa v ústrety novému dobrodružstvu. viac »

Grécky Karibik- Sarti

Sarti
2014-06-22 11:00:00

Dovolenková destinácia, ktorá disponuje všetkým, čo pravá dovolenka pri mori má mať. Pieskové pláže, krištáľovo čisté more, zátoky vhodné na potápanie, pozvoľný vstup do mora vhodný aj pre dovolenky s deťmi. Promenáda, obchodíky so suvenírmi, cukrárne, bary, taverny, ale aj diskotéky priamo na pláži. Požičajte si moped alebo auto a preskúmajte túto exotickú oblasť Chalkidík alebo sa nechajte zlákať na výlet na lodi v rámci fakultatívnych výletov. viac »

Zabudnutý juh Sardínie: Nádhera, ktorú máte na dosah!

Sardínia, Taliansko
2014-06-02 10:00:00

TALIANSKO - Sardínia je ostrov ležiaci 189km západne od talianskej pevniny. Je obľúbenou destináciou aj slávnych osobností. Ak chcete stretnúť nejakú celebritu, tak sa vyberte na sever ostrova na Costa Smeralda – najexkluzívnejšiu oblasť. Tyrkysové more a nablýskané jachty v prístavoch, no pripravte si tučnú peňaženku. Poďte 270km na juh ostrova, ktorý je rovnako krásny, no nie taký drahý. Tu nájdete pláže, kde nie je hlava na hlave a romantické zátoky, kde budete sami. viac »

Vôňa jesene v prímorskom anglickom mestečku Littlehampton

Littlehampton, Veľká Británia
2013-09-10 13:00:00

VEĽKÁ BRITÁNIA - Máte už plné zuby destinácií, kde teplota neklesne pod 40 °C a kde more už neosvieži? Nemáte už energiu na odbíjanie tureckých obchodníkov, tuniských plážových predavačov či vytrubujúcich Talianov? Alebo ste znechutení z prostredia, keď opustíte areál egyptského hotela? Ak áno, tak potom prímorské mestečko Littlehampton v Anglicku je pre vás ako stvorené. viac »

Pineda de Mar: v rytme španielskej gitary

Pineda de Mar, Španielsko
2013-08-24 10:00:00

ŠPANIELSKO - Pineda de Mar sa nachádza približne 55km od Barcelony na južnom cípe pobrežia Costa Bravy. Čo takto sa rozhodnúť pre železničné spojenie z letiska priamo do strediska s jedným prestupom? Vlak je pohodlný, rýchly a trať vedie popri nádherne členitom pobreží. Cestu spríjemňujú španielske melódie, ktoré vyhrávajú miestni muzikanti, takže dovolenka sa začína už vo vlaku. viac »

Tajné európske pláže

Isle of Harris, Škótsko
2013-08-18 12:00:00

Komercia ešte nezničila celé pobrežie. Aj Európa stále ponúka nenápadné plážové zákutia, ktoré zatiaľ turistické spoločnosti neobjavili a nezruinovali ich prírodnú dokonalosť. viac »

Panenské pláže talianskej Kalábrie

Paraiso del Sub, Taliansko
2013-07-26 14:00:00

TALIANSKO - Doposiaľ neobjavená, turistom nie príliš známa špička talianskej čižmy v sebe ukrýva romantické a častokrát prázdne pláže. viac »


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa