Šialené VIDEO zo svahu: Snoubordistov napadol diviak

2023-02-24 13:00:00 |   |    | 

Bizarná situácia sa stala tento mesiac v japonskom lyžiarskom stredisku, kde na nič netušiacich snoubordistov v dolnej časti svahu zaútočil diviak. Výsledkom incidentu bolo našťastie len poškodené viazanie dosky, situácia však mohla dopadnúť aj oveľa horšie.



Návštevníci japonského lyžiarskeho strediska Onsen Ski Area v lokalite Myoko, Niigata majú dôvod na obavy. Prednedávnom tam totiž na dvoch snoubordistov bezdôvodne zaútočil diviak. Rozbehol sa zo svahu a najskôr narazil do prvého športovca, ktorého zhodil na zem. Potom pokračoval ďalej a pokúsil sa zaútočiť na ďalšieho snoubordistu, ktorý ho však odohnal doskou. Podľa zástupcov zimného strediska nikdy predtým k útoku diviaka nedošlo.

 

Video incidentu zachytilo niekoľko kamier. Jedno z nich zverejnili zamestnanci športovej predajne priamo v stredisku s popisom: „´Narazil do mňa diviak a zlomil mi viazanie.´ To nám povedal zákazník, keď sme sa vrátili do obchodu. Povedal som, že to v žiadnom prípade. Jednotka za snahu, dobrý príbeh. No verte či nie, niekto to nakrútil. Toto je dôkaz.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa