Najlepšie európske hotely

2012-03-02 09:10:00 |   |    | 

Patríte k tým, ktorí preferujú len to najlepšie? Radi sa necháte rozmaznávať a radi si doprajete pohodlie a luxus? Ak áno, nasledujúce riadky sú určené práve vám. Ponúkame totiž to najlepšie z najlepšieho.



  • Domaine des Hauts de Loire, údolie Loiry, Francúzsko

Bývalý lovecký zámoček z 19. storočia s 31 izbami v empírovom štýle sa nachádza na 178 zalesnených akroch. Pre záujemcov ponúka aj súkromné výlety v regióne zámkov buď v teplovzdušnom balóne alebo vrtuľníkom.

 

  • Hôtel de Crillon, Paríž, Francúzsko

Táto pamiatka na Place de la Concorde, postavená na príkaz kráľa Ľudovíta XV. v roku 1758, dodnes nestratila svoj vyšperkovaný vzhľad. Ploché obrazovky televízorov prinášajú moderný prvok do apartmánov stále plných pozláteným a Baccarat kryštálom.

 

  • Palazzo Sasso, Ravello, Taliansko

V roku 1997, keď Richard Branson znovu otvoril tento dlho zaniknutý hotel v zdobenom palazzo z 12. storočia, Plácido Domingo udával tón ako prvý hosť. Hlavné lákadlo? Výhľad na Stredozemné more, samozrejme.

 

Vo vile z 18. storočia nájdete takmer všetky izby v makovej červenej, nachádza sa tu aj múzeum s kvalitnými starožitnosťami, v izbách sú ručne maľované keramické podlahy, izby majú aj vlastný balkón alebo terasu s výhľadom na záliv.

 

Vonkajší bazén v tieni paliem a výhľady na červené strechy Lisabonu zo 109 izieb. Novšie Garden Wing izby majú balkóny, tie na vrchole tretieho podlažia ponúkajú zase výhľad na rieku Tagus.

 

 

Zdroj/autor: bbc.com, jr, drom

Foto: bbc.com

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.3/5 (10 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa