Aquacity Poprad

2010-09-26 10:00:00 |   |    | 

Areál Aquacity sa nachádza v centre Popradu a bol otvorený v júli 2004. Pre návštevníkov ponúka až 13 bazénov, vírivky, 11 inhalačných miestností a sáun, relaxačné priestory a sanárium v nádherne vybavenom wellness centre Vitálny svet. V celom areáli je moderný turniketový systém na princípe vodeodolných náramkových čipov.



Hostia sa môžu ubytovať v štvorhviezdičkovom Hoteli Mountain View s priestrannými spálňami, štýlovými kúpeľňami a prekrásnym výhľadom na Vysoké Tatry alebo v komfortnom trojhviezdičkovom Hoteli AquaCity Seasons.

 

Pre tých, ktorí chcú zostať vo forme, AquaCity ponúka fitness centrá, vnútorné aj vonkajšie termálne bazény vrátane olympijského 50-metrového krytého bazéna. Naviac pravidelné fitnes kurzy pod vedením profesionálnych inštruktorov.


V blízkosti strediska sa nachádzajú hory, údolia a rokliny s cenovo najatraktívnejšími lyžiarskymi strediskami v Európe. Na recepcii vám pomôžu zorganizovať pešie alebo cyklistické túry, odporučia oblasti vhodné na rafting či kanoing a poradia najkrajšie prechádzky v neďalekých národných parkoch.

 

Bazény

 

  • Bazény Sapphire
    Bazény Sapphire, plné sviežosti, vášne a života sú najživšou atrakciou v AquaCity. Ich geotermálna, krištáľovo čistá voda spolu s vlnami, vodnými a vzdušnými tryskami, bublinkovým a masážnym sedením vás naplní živelnou a vzrušujúcou energiou. Bazény Sapphire sú ako kvapky dažďa po dopade. Každý z nich Vás naplní harmóniou a vyburcuje vaše vnemy, pričom osviežia telo, myseľ, ako aj ducha.  
  • Bazény Blue Diamond
    Bazénové centrum Blue Diamond je vďaka komfortnej atmosfére ideálnym miestom pre dospelých, ktorí sa chcú stretnúť, porozprávať, oddýchnuť si alebo si dať drink. Bohato mineralizovaná voda v dvoch jemne podsvietených bazénoch Blue Diamond je ideálna na oddychové plávanie. Môžete si vychutnať drink v nápojovom bare priamo z bazénu s antikorovým povrchom, občerstviť sa koktailom alebo miestnym vínom, pivom či nealkoholickým nápojom. 

 

AQUAPARK Poprad s.r.o.
Športová 1397/1
058 01 Poprad
Tel.: 052/78 51 111, 052/78 51 230, 052/78 51 222
Fax: 052 78 51 220
E-mail:
info@aquacity.sk reservations@aquacity.sk

 

 

Zdroj/autor: Aquacity Poprad, drom

 

VIDEO AquaCity Poprad

>

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa