Termálne kúpalisko Santovka Wellness

2010-09-11 13:00:00 |   |    | 

Santovka Wellness je celoročné wellness a letné termálne kúpalisko.



Krytý relaxačný bazén
Krytý relaxačný bazén s geotermálnou vodou vyhrievanou na 30 až 32°C, rozmermi 7 x 8m a hĺbkou 1,4m je určený na relaxáciu a rekreačné plávanie. Súčasťou priestoru bazéna sú sprchy s teplou vodou, šatne pre ženy a mužov s odkladacími skrinkami, ktoré sú na zámok.

 

 

  • Plavecký bazén – rozmery 50 x 15 metrov a hĺbkou termálnej vody od 1,4 do 2,5 metrov. Bazén je určený na aktívne plávanie.
  • Rodinný bazén - rozmery 15 x 15 metrov a hĺbkou termálnej vody 1,4 metrov. Určený pre rodiny s deťmi, ktoré nie sú zdatné v plávaní. Atrakciou je vodopád umiestnený na deliacej priečke s plaveckým bazénom.
  • Detský bazén – rozmery 25 x 10 metrov a hĺbkou termálnej vody 30 až 50 centimetrov. Určený pre deti do 10 rokov. Atrakciou v bazéne je vodný hríb v strede bazéna, z ktorého steká voda.
  • Travertínové bazény nazývané aj rímskymi, sú vybudované z prírodného kameňa. Bazény sú určené na sedenie. Termálna voda, ktorá je púšťaná do týchto bazénov, je celodenne cirkulovaná.
  • Masážne vodopády sú vybudované nad travertínovými bazénmi. Termálna voda je priamo z prameňa.


 

Zloženie vody

Termálna voda v areáli je charakterizovaná ako voda silne mineralizovaná, uhličitá, sulfátová, so zvýšeným obsahom fluóru, slabo kyslá, hypotonická a spĺňa požadované mikrobiologické, biologické a bakterobiologické hodnoty.

Jedinečnosťou tejto termálnej vody je jej biologická aktivita a prenikanie prírodných minerálnych látok pokožkou priamo do tela, pričom pomáha zmierňovať prejavy chorôb: pohybového aparátu, srdcovo-cievneho systému, reumatických ochorení a alergií. Ďalej pôsobí na široké indikačné pole a napomáha odstraňovať problémy pri nezápalových ochoreniach kĺbov a chrbtice, stavoch po zlomeninách, poruchách krvného tlaku, nervových chorobách, problémoch látkovej výmeny (dna, cukrovka, obezita, atď.), ženských chorobách, kožných ochoreniach (psoriáza, ekzémy), reume, astme.

Stravovanie

Reštaurácia v relaxačnom centre - nová  reštaurácia Santé je prepojená s hotelom v areáli SANTOVKA WELLNESS, ponúka bohatý výber rôznych druhov jedál, polievok, príloh, alkoholických a nealkoholických nápojov, pív a bohatý výber z vinnéj karty.
K reštaurácii patrí nová zimná terasa s kaviarenským štýlom a ratanovým boxom na sedenie kde si môžete vychutnať výhľad na letné vonakšie bazény alebo len tak posedieť a vychutnať príjemnú a kľudnú atmosféru prostredia.

Masáže

V ponuke je niekoľko druhov masáží: regeneračná masáž chrbta; regeneračná masáž celého tela; medová detoxikačná masáž chrbta; regeneračná masáž nôh; lymfodrenáž ručná ( problémové partie ); lymfodrenáž tváre, hlavy a krku; masáž horúcimi lávovými kameňmi /chrbát/; masáž horúcimi lávovými kemeňmi /celé telo/; refelexná masáž chodidiel; reflexná masáž dlaní; rašelinový zábal na chrbát; thajská masáž.

 

 

 

SANTOVKA WELLNESS
prevádzkovateľ: A.N.E.S., a.s.
Maďarovská 4, 935 87 Santovka
Mob: (+421) 915 432 102
Tel: (+421) 36/ 63 30 705
Fax: (+421) 36/ 63 30 707
E-mail: 
info@santovkawellness.sk
E-mail:   santovka@santovkawellness.sk

 

 

Zdroj/autor: santovkawellness, kupaliska, drom
 

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa