Dokonalá pastva pre oči: Toto VIDEO Tatier dobýva svet

2019-09-09 00:00:01 |   |    | 

Vysoké Tatry patria k najobľúbenejším miestam Slovákov, ale aj návštevníkov zo zahraničia. Kvôli obrovskej popularite však čoraz menej ľudí pozná ich pravú atmosféru, bez zástupov ľudí. Vďaka šikovným filmárom tak môžete urobiť aspoň prostredníctvom nádherného videa.



Filmári z Hike the World zbierali zábery z Vysokých Tatier takmer rok. Pre nakrúcane si vyberali čas a miesta tak, aby sa vyhli všetkým turistom a zachytili pravú atmosféru tohto majestátneho pohoria.

Navštívili sme nádhernú Bielovodskú dolinu, ktorá je jediná alpského rázu v Tatrách. Prešli sme najdlhšiu tatranskú dolinu Tichú a užili sme si úžasný pohľad na Dolinu piatich poľských plies z Hladkého sedla. Navštívili sme aj Malú studenú dolinu, kde nám pózovala známa tatranská modelka líška Eliška, a nevynechali sme ani Kôprovu dolinu,“ vymenúvajú Mima a Martin.

Filmárom sa tiež podarilo zvečniť kamzíky vo Veľkej studenej doline, stráviť noc na Chate pri Zelenom plese a vidieť východ slnka na Jahňacom štíte. Všetky zážitky zvečnili vo videu, ktoré vďaka nádherným záberom aj hudbe Mira Maršíka trhá rekordy. Ponorte sa vďaka nemu do srdca Vysokých Tatier aj vy.

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku
Foto a
Video: Hike the World

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa