Lyžovačka s hviezdami

2011-01-29 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Dnes, 29. januára je pre návštevníkov Jasnej pripravená lyžovačka s hviezdami lyžiarskeho neba.



Do strediska by mali prísť Ingemar Stenmark a Bojan Križaj.

V stredisku sa uskutoční otvorený pretek pre verejnosť. Úlohou lyžiarov bude pokúsiť sa prekonať čas Bojana Križaja a byť najlepším z neprofesionálnych zjazdárov na pretekoch.

Križaj potvrdil, že je pripravený jazdiť slalom s bežnými lyžiarmi v stredisku. Víťazi s najlepšími časmi získajú atraktívne ceny a užijú si večer v štýle Fight Club. Počas tohto večera vystúpi aj Dara Rolins.

Po lyžovačke s hviezdami bude nasledovať večerná zábava, ktorú bude moderovať Andrej Bičan. Bude doplnená súťažami, hlavne pre rodiny s deťmi, priamo na svahu v lokalite Záhradky.

Účasť na večernej akcii potvrdil aj Peter Besenyei, maďarský akrobatický pilot, ktorý sa zaslúžil o vytvorenie konceptu pretekov v akrobatickom lietaní. Momentálne pôsobí ako testovací pilot pre maďarské letectvo a inštruktor akrobatických pilotov.

Stenmark zo Švédska má za sebou 86 víťazstiev v slalome, o 32 viac ako napríklad Herman Maier. Križaj vyhrával hlavne v 80-tych rokoch, osemkrát získal svetový pohár. Do súčasnosti je najúspešnejším slovinským zjazdárom.

 

 

Informačné centrum Jasná – Biela púť

Tel.: +421 907 88 66 44
E-mail: info@jasna.sk

 

Zdroj/autor: sita, jasna, reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: jasna.sk

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 1. jún. 2024. Meniny má Žaneta.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa