Nová letecká linka: Z Bratislavy poletíte do Bangkoku

2016-09-07 08:00:00 |   |    | 

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave bude možné letieť aj do Bangkoku v Thajsku! Letecká spoločnosť flydubai, ktorá zabezpečuje 3x týždenne priame letecké spojenie z Letiska Bratislava do Dubaja, pridáva od začiatku zimného letového poriadku nové prestupné spojenie. Z Bratislavy sa tak do Bangkoku dostanete s pohodlným prestupom v Dubaji.



 

Od 31. októbra 2016 navyše zvýši letecká spoločnosť frekvenciu letov na trase Bratislava – Dubaj z pôvodných 3 x týždenne na 4 x týždenne. Okrem utorka, piatka a soboty bude spájať Bratislavu s Dubajom aj v pondelok.

O zvýšení frekvencií na 4x týždenne sme s leteckou spoločnosťou flydubai rokovali od začiatku spustenia leteckého spojenia z Bratislavy do Dubaja v decembri 2014. Sme radi, že vďaka záujmu cestujúcich o túto ázijskú linku letecká spoločnosť pridáva frekvenciu a navyše rozširuje možnosť prestupných letov aj o Thajsko,“ povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík.

Bangkok je veľmi populárna destinácia a spustenie letov do nej odráža silu našej leteckej siete a celkovej ponuky. Spustenie letov do tejto destinácie je pre nás významným míľnikom, keďže cestujúcim z Dubaja a z Bangkoku, či už idú za obchodom alebo zábavou, ponúkame väčší výber a flexibilitu v rámci našej siete,“ vyjadril sa Ghaith Al Ghaith, generálny riaditeľ spoločnosti flydubai.

Vďaka rozšírenému leteckému spojeniu z Bratislavy do Dubaja budú môcť pasažieri cestovať do Thajska až 4x týždenne. Využiť pritom možno lety s prestupom v Dubaji aj na Srí Lanku, do Ománu a do desiatok ďalších destinácií.

Spoločnosť flydubai bude prevádzkovať linku medzi bratislavským Letiskom M. R. Štefánika (BTS) a medzinárodným letiskom v Bangkoku (BKK) s prestupom na medzinárodnom letisku v Dubaji (DXB), terminál 2. Cena spiatočnej letenky v biznis triede sa začína od 1 392 eur, spiatočné letenky v ekonomickej triede si možno zakúpiť za cenu od 503 eur, vrátane poplatkov.

Pasažieri majú na výber aj letenky v biznis triede, pričom môžu naplno využiť  jej výhody, vrátane nepretržitých služieb Biznis Tímu, ktorý poskytne podporu pri rezervácii leteniek, aj počas letu. Zároveň budú mať k dispozícii službu „priority check-in“, na palube lietadla pohodlné a priestranné sedadlá a rozsiahle možnosti občerstvenia či audiovizuálnej zábavy.

Pasažieri v ekonomickej triede budú môcť v rámci novej linky do Bangkoku využiť interaktívny audio a video systém s viac ako 2 000 hodinami filmov, televízneho programu a hudby.

Sudhir Sreedharan, senior viceprezident spoločnosti flydubai pre obchod v regióne GCC, Subkontinent a Afrika, povedal: Od svojho založenia vybudovala spoločnosť flydubai leteckú sieť, ktorá zahŕňa vyše 85 destinácií. S uvedením novej linky do Bangkoku dvakrát denne ďalej rozširujeme možnosti cestovania pre pasažierov, ktorí využívajú Dubaj ako prestupný bod spájajúci krajiny Perzského zálivu s Ruskom a Európou.“

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Thinkstock
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa