Letná autobusová linka: Za oddychom či nákupmi do Rakúska jednoduchšie

2016-07-26 16:00:00 |   |    | 

Populárna linka overeného slovenského dopravcu so zastávkami v rakúskych mestách Parndorf a Neusiedl am See premáva od posledného júnového dňa až do konca augusta. Za menej ako hodinu cesty sa tak cestujúci dostanú do nákupného centra v Parndorfe či ku krásnym plážam Neziderského jazera.



 

Počas letných prázdnin premáva overený dopravca Slovak Lines trikrát denne na trase do rakúskeho mesta Neusiedl am See so zástavkou v Parndorfe. Tradičné spojenie je pre cestujúcich k dispozícii vždy vo štvrtok, piatok a v sobotu, a to až do 27. augusta.

Letná linka sa nám výborne osvedčila, a preto ju prinášame opäť ako ďalšiu alternatívu cestovania do Rakúska popri najhustejšej sieti spojov Slovak Lines na trase Bratislava – letisko Schwechat – Viedeň,“ zdôrazňuje generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

V Bratislave môžu záujemcovia nastúpiť na Autobusovej stanici Mlynské Nivy alebo na Einsteinovej ulici. Odchody sú trikrát denne od ranných hodín až do neskoršieho popoludnia. Príchod naspäť na bratislavskú autobusovú stanicu je možný o 11., 15. alebo 19. hodine.

K nákupnému centru v Parndorfe cestujúcich komfortne odvezieme už za 40 minút a o niečo dlhšiu trasu k Neziderskému jazeru zvládne plne klimatizovaný autobus Slovak Lines taktiež pod hodinu,“ uvádza Peter Sádovský.

Cestovný lístok sa dá zakúpiť jednoducho a rýchlo cez web www.slovaklines.sk, v pokladni na bratislavskej autobusovej stanici, v ďalších predajných miestach Slovak Lines v Bratislave a samozrejme aj priamo u vodiča autobusu pri odchode.

 

Aktívny oddych či nákupy

V Parndorfe je k dispozícii 130 dizajnových predajní a zároveň aj príjemné kaviarne či reštaurácie. Neusiedl Am See ponúka príjemný oddych s dovolenkovou atmosférou pri Neziderskom jazere. Udržiavaná pláž a upravené okolité prostredie spolu s plytkou vodou jazera vytvárajú priestor pre letný oddych všetkých vekových kategórií – s možnosťami kúpania, člnkovania, plachtenia či požičania bicyklov.

Návštevníci, ktorí pred kúpaním v jazere preferujú bazén, môžu navštíviť  kúpalisko Hallenbad s množstvom vodných atrakcií. Od prírodného kúpaliska Neusiedl am See, Seebad je vzdialené len pár minút pešej chôdze.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: dromedar.sk
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
2.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa