Festival Summerbeach Rudava

2007-07-26 14:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Ako prvý letný festival na Slovensku prichádza Summerbeach Rudava 2007 so službou FEST BUS - špeciálnym festivalovým (diaľkovým) autobusom, ktorý je určený hlavne pre pracujúcich návštevníkov, ktorí sa chystajú prísť z Bratislavy na Rudavu až v piatok v podvečerných hodinách!



Cestovanie týmto špeciálnym autobusom bude rýchle, pohodlné a bez prestupov! Je možné, že v prípade záujmu sponzorov pocestujú návštevníci na festival úplne zadarmo! Letný festival Summerbeach Rudava 2007, ktorý sa uskutoční v termíne 27.-29. júla v rekreačnom stredisku Rudava za Malackami, je známe a originálne podujatie hlavne svojou pestrosťou a jedinečnou zmesou hudobného a športového vyžitia.

Na festivale bude k dispozícii až deväť hlavných produkcií, celkovo sa publiku predstaví vyše 70 účinkujúcich kapiel a DJ-ov na troch pódiách, v športovej časti sa očakáva neuveriteľných vyše tisíc rekreačných športovcov. Organizátori 11. ročníka tohto záhoráckeho megapodujatia s bohatou medzinárodnou účasťou, očakávajú tento rok rekordnú návštevnosť okolo osem až 10-tisíc návštevníkov denne.

Zdroj/autor: tasr, rudava, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa