Železnice ponúkli zľavnené cestovné

2007-08-29 08:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železnice SR pripravili od 1. septembra 2007 lacnejšie cestovné s novou relačnou zľavou z Bratislavy cez Zvolen do Banskej Bystrice a späť a z Bratislavy do Komárna a späť.



 

  • Bratislava – Banská Bystrica

Pôvodná cena cestovného lístka z Bratislavy do Banskej Bystrice bola v 2. triede bola 292 Sk, no od 1. septembra je to len 222 Sk a cestujúci ušetria 70 Sk. V 1. triede stál do 1. septembra cestovný lístok 438 Sk, s novou relačnou zľavou je však cestovné len 333 Sk a cestujúci ušetria až 105 Sk. Cestovný lístok s relačnou cenou platí do a zo železničných staníc Banská Bystrica, Banská Bystrica mesto, Zvolen mesto, Zvolen osobná stanica, Bratislava hlavná stanica, Bratislava Vinohrady a späť, a to trasou Banská Bystrica, Zvolen, Levice, Šurany, Nové Zámky - Senec, Bratislava hlavná stanica.

  • Bratislava – Komárno

Od 1. septembra 2007 bude stáť jednosmerný cestovný lístok Bratislava – Komárno cez Dunajskú Stredu v 2. vozňovej triede 109 Sk, polovičný cestovný lístok 55 Sk. Doteraz bola cena cestovného lístka v 2. vozňovej triede 144 Sk, a polovičný cestovný lístok stál 72 Sk. Cestujúci teda ušetria 35 Sk, resp. 17 Sk.
Cestovný lístok s relačnou cenou platí do a zo železničných staníc Bratislava hlavná stanica, Bratislava Nové Mesto, Komárno, Komárno závody, a to z Bratislavy hlavnej stanice cez Dunajskú Stredu do Komárna a späť.

Relačná zľava platí vo všetkých vlakoch osobnej dopravy okrem vlakov  SuperCity, EuroCity a InterCity do 31. decembra 2007.


Relačná zľava - špeciálne, pevne stanovená cena cestovného, ktorá je vždy nižšia ako stanovuje cenník obyčajného cestovného. Relačné ceny sú určené tak, aby jazda vlakom vyšla najlacnejšie spomedzi všetkých dopravcov zabezpečujúcich dopravu v stanovenom úseku.


Zdroj/autor: zssk,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 7. máj. 2024. Meniny má Monika.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa