ŽELEZNICE Na City Marathon vlakom

2009-03-26 11:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železnice ponúkajú účastníkom športového podujatia ČSOB City Marathon, ktorí budú cestovať na podujatie vlakom zľavu 25 percent.



Maratón sa uskutoční v Bratislave 27. - 29. marca 2009.

Cestujúci si môže kúpiť zľavnený spiatočný cestovný lístok odkiaľkoľvek na Slovensku do Bratislavy a späť. Pri spiatočnej ceste je na uznanie zľavy potrebné mať aj potvrdenie o „účasti na ČSOB City Marathon“, ktoré cestujúci dostane na vyžiadanie pri registrácii.

Toto potvrdenie bude bezplatné, na meno konkrétneho cestujúceho a bude neprenosné. Bez predloženia potvrdenia nemá cestujúci pri spiatočnej ceste nárok na zľavu.

Zľava platí v 1. alebo 2. vozňovej triede (podľa zakúpeného cestovného lístka). Ak chce účastník cestovať povinne miestenkovým vlakom, potrebuje k platnému zľavnenému cestovnému lístku aj miestenku, ktorú platí v plnej výške. Rovnako si cestujúci musí v prípade cesty lôžkovým alebo ležadlovým vlakom kúpiť lôžkový, resp. ležadlový lístok v plnej výške podľa kalendára silných a slabých dní.

Táto zľava na City Marathon do Bratislavy platí aj zo všetkých železničných staníc a zastávok na tratiach Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnice ŠtrbaŠtrbské pleso a Trenčianskej elektrickej železnice. Účastníci si zľavnené cestovné lístky môžu kúpiť v osobných pokladniciach ZSSK už v predpredaji, a to od 10. marca 2009.

 

  • Viac podrobností o cestovaní vlakom získate na čísle Kontaktného centra 18 188

 

Zdroj/autor: zssk,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa