Na francúzskych impresionistov

2010-01-28 09:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO/ RAKÚSKO - Železničná spoločnosť a Rakúske spolkové železnice ponúkajú cestovné výhody na návštevu výstavy Francúzsky impresionizmus vo viedenskej galérii Albertina až do 14. februára 2010.



ZSSK a ÖBB  v spolupráci s viedenskou galériou Albertina pozývali svojich klientov a cestujúcich na najveľkolepejšiu výstavu o Francúzskom impresionizme v dejinách Rakúska vo Viedni už od 11. septembra 2009.

Hoci výstava mala trvať do 10. januára 2010, pre veľký záujem sa ju Albertina rozhodla predlžiť až  do 14. februára 2010.

Počas týchto dní platí špeciálna ponuka vstupného: 7 eur namiesto 9,50 eur. Stačí ak sa preukážete platným medzinárodným cestovným lístkom zo Slovenska do Viedne v pokladnici Albertina. Ponuku nie je možné kombinovať s inými zľavami.

Všetci cestujúci, ktorí si zakúpia medzinárodný železničný cestovný lístok od ZSSK alebo ÖBB (pri pokladni, cez call-centrum) odkiaľkoľvek zo Slovenska do Viedne ako konečnej destinácie, dostanú po preukázaní sa týmto železničným cestovným lístkom v pokladnici galérie Albertina zľavu 2,50 €. Táto zľava platí iba pre návštevníkov, ktorí by platili za vstupenku do galérie plnú cenu (9,50 eura).

Železničný cestovný lístok musí byť platný v období trvania tejto výstavy, presný dátum (časové obdobie) je uvedený na cestovnom lístku.

Zľavnené vstupenky na výstavu sa budú predávať iba v pokladni Albertiny, Albertinaplatz 1, 1010 Viedeň, Rakúsko.

Múzeum Albertina pre veľký záujem návštevníkov zo Slovenska vytvorilo svoju webovú stránku aj v slovenčine.

  

 

Výstava predstavuje prostredníctvom 170 exponátov fascinujúci svet impresionistického a postimpresionistického maliarstva. 75 malieb z múzea Wallraf-Richartz-Museums & Fondation Corboud v Kolíne je v rámci tejto výstavy doplnených a obohatených najcennejšími dielami múzea Albertina a zbierky Batliner a taktiež dielami zapožičanými zo súkromných zbierok a z medzinárodných múzeí.

 

Albertina
Hofburg
Albertinaplatz 1
1010 Wien
www.albertina.at

 

Zdroj/autor: zssk, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa