ČESKO Aquapark a wellness Frymburk

2010-10-31 14:00:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA/ video - Wellness Hotel Frymburk je najväčší hotelový wellness komplex v Českej republike. Rozkladá sa na brehu Lipenskej priehrady v rovnomennom mestečku Frymburk.



V komplexe Wellness Hotela Frymburk sa nachádza prekrásny aquapark pre deti aj dospelých rozkladajúci sa na ploche cca 1 500 m².

Jeho súčasťou sú rôzne atrakcie (divoká rieka, perličkové lôžka, hydromasážne trysky, vodné chŕliče, tobogán a iné). Ponúka taktiež možnosť vodného aerobiku a ďalších cvičení v bazéne.

Súčasťou komplexu je rozľahlé wellness centrum. Zatiaľ čo vy relaxujete vo wellness centre, vaše deti môžu šantiť v aquaparku.

Vo "Wellness paradise" si zase môžete dopriať rozmanité prísadové kúpele a sauny, rôzne druhy masáží vrátane thajských, zábaly a ďalšie príjemné procedúry.

Wellness Hotel Frymburk ponúka svojim hosťom mnoho možností indoorových, ale tiež outdoorových aktivít priamo v hotelovom komplexe. Hostia tak nie sú nútení odchádzať za športovým vyžitím mimo hotela.

Pod strechou hotela Frymburk si môžete zaplávať, zahrať squash, bowling, zacvičiť vo fitnesscentre, zájsť na spinning a podobne. K vonkajším športoviskám hotela patrí multifunkčné ihrisko a plážový volejbal.

 

 

 

Wellness Hotel Frymburk
Frymburk 140
382 79 Frymburk
Tel.: +420 380 735 280
Fax: +420 380 300 301
E-mail:
info@hotelfrymburk.cz
Web: www.hotelfrymburk.cz

 

Zdroj/autor: kudyznudy, CzechTourism, drom

VIDEO Wellness Hotel Frymburk



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa