ČESKO Kam lietajú České aerolínie

2008-09-23 14:00:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA - České aerolínie budú v zimnej sezóne lietať do nových exotických destinácií. Úplnou novinkou je mexický Cancún a Bangkok.



V Dominikánskej republike ponúkajú ČSA lety do letoviska Punta Cana.  Naďalej budú pokračovať priame zimné lety do kubánskeho Varadera, na venezuelský ostrov perál La Isla Margarita alebo do Salvádora.

České aerolínie na diaľkové lety nasadzujú lietadlá Airbus A310 pre 200 cestujúcich, ktoré cestu do Karibiku absolvujú približne za 10 hodín letu. Na špeciálnych letoch bude lietať „diaľkové lietadlo“, ktoré v lete prešlo celkovou rekonštrukciou interiéru a modernizáciou sedadiel. Nový je nielen vnútrajšok, ale aj vonkajší vzhľad, pretože lietadlo dostalo náter v nových farbách Českých aerolínií.

Z tradičných zimno-letných destinácií, lietajú ČSA aj do egyptskej Hurgady, Šarm el Šajchu, Taby a na Kanárske ostrovy v Las Palmas a Tenerife.

Okrem služieb pre domáce cestovné kancelárie České aerolínie lietajú v zime aj pre zahraniční subjekty, napríklad z Írska do lyžiarských destinácií v Taliansku, Bulharsku a Francúzsku. alebo na Kanárske ostrovy. Na Vianoce a Nový rok sa tradičné ráta s prepravou turistov z Talianska a Grécka, ktorí každoročne prilietavajú do Čiech. Z Veľkej Británie budú pred Vianocami ČSA prepravovať rodiny s deťmi za Santa Clausom do fínskych miest Kittila a Enontekio.

Charterová business trieda

Aj počas zimnej sezóny ponúkajú ČSA na diaľkových letoch takzvanú triedu Comfort class s väčším priestorom na sedenie a širšímí službami. Ku Comfort class letenke patrí tiež možnosť stráviť predodletový čas v letiskovom salóniku a prednostne odbavenie (checkin in) a väčšiu povolenú váhu batožiny bez príplatku.

 

Zdroj/autor: čsa,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa