ŽELEZNICE Čím viac, tým menej

2008-05-10 14:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Ak cestujete viacerí, pri ceste vlakom ušetríte. Železničná spoločnosť ponúka pri cestovaní skupín v 2. vozňovej triede zľavy na cestovnom.



 

Skupina

Cestovanie skupiny minimálne 6 a viac platiacich osôb bez ohľadu na vek. K priznaniu zľavy stačí len občiansky preukaz jedného člena skupiny, ktorý musí byť starší ako 18 rokov.

 

Skupina MINI

Cestovanie menších skupiniek maximálne 5 osôb (najviac 4 platiaci dospelí a 1 platiace dieťa do 15 rokov). Podmienkou je jeden platiaci cestujúci nad 18 rokov a 1 platiace dieťa vo veku do 15 rokov. Prvý člen skupiny zaplatí 100 percent cestovného, každý ďalší člen skupiny vo veku nad 15 rokov cestuje so zľavou 25 percent a dieťa vo veku do 15 rokov so zľavou 60 percent z obyčajného cestovného.

 

Všetci členovia skupiny získajú navyše tieto výhody

 

  • zľava 20% zo vstupného vo všetkých expozíciách Slovenského národného múzea na Slovensku
  • členovia skupiny nemusia byť v príbuzenskom vzťahu
  • čím viac cestujúcich - tým viacej ušetríte

Železničná spoločnosť taktiež v priebehu roka ponúka balíky služieb, pri ktorých získate na základe predloženého cestovného lístka zľavy na vstupnom do rôznych turisticky atraktívnych objektov ako aj na kultúrne, športové, zábavné a iné spoločenské podujatia.

 

Vlakom do múzea

Žiaci a študenti možu navštíviť za výhodných podmienok múzeá a galérie zúčastnené na projekte Ministerstva kultúry SR Otvorený deň v múzeách a galériách, do ktorých je vždy prvý piatok v mesiaci vstup zdarma. Stačí, aby ste sa v škole dohodli a vytvorili s vašimi pedagógmi skupinu, nahlásili zámer príslušnému múzeu alebo galérii aspoň 3 dni vopred a môžete s využitím ponuky Skupina cestovať za pekným kultúrnym zážitkom.

 

 

Zdroj/autor: zssk,drom

 

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa