Letecká doprava

Erupcia mexickej sopky Popocatépetl narušila leteckú dopravu

Erupcia mexickej sopky Popocatépetl
2024-02-28 20:00:00

Sopka Popocatépetl, ktorá leží 80 kilometrov od mexického hlavného mesta, počas utorka trinásťkrát vychrlila sopečný popol. Narušila tým leteckú dopravu a mexický úrad na predchádzanie katastrof včera vydal varovanie pre obyvateľov, aby sa nepokúšali na sopku liezť, informovala agentúra AP. viac »

Ryanair zvýši ceny leteniek: Toto je dôvod

Ryanair zvýši ceny leteniek:
2024-02-26 10:00:00

Írsky nízkonákladový letecký prepravca Ryanair plánuje počas letnej sezóny zvýšiť ceny leteniek, Oznámil to v pondelok šéf spoločnosti Michael O'Leary s tým, že zdraženie bude miernejšie ako v minulom roku. TASR o tom informuje na základe správ agentúr Reuters a DPA. viac »

Obrovský škandál: Stevard si potajomky nahrával dievčatá na záchode

Obrovský škandál: Stevard si
2024-02-22 10:30:00

V Spojených štátoch v týchto dňoch prebieha ostro sledovaný proces. Stevard Estes Carter Thompson III. (37) čelí obžalobe, že si počas letov potajomky nahrával dievčatá na záchode. Najmladšia mala iba 7 rokov. viac »

Japonské aerolínie priznávajú: Naši zamestnanci podvádzali pri testoch na vodičák

Japonské aerolínie priznávajú: Naši
2024-02-21 09:00:00

Dve najväčšie japonské aerolínie priznali, že ich dcérske spoločnosti umožnili zamestnancom podvádzať pri písomných skúškach z vedenia vozidiel. TASR správu prevzala z agentúry AFP. viac »

Poľsko by malo investovať do regionálnych letísk, nie do dopravných uzlov

Poľsko by malo investovať
2024-02-20 20:00:00

Poľsko by malo zrušiť plány na vynaloženie miliárd eur na obrovské letisko v centre krajiny a namiesto toho minúť časť týchto peňazí na rozvoj regionálnych letísk. Vyhlásil to Jason McGuinness, obchodný riaditeľ Ryanairu v čase, keď je budúcnosť tohto projektu neistá. TASR o tom informuje na základe správy Reuters. viac »


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa