Veľkolepý záver sezóny v Rakúsku: Skvelá lyžovačka a koncert Lennyho Kravitza úplne zadarmo

2019-02-19 16:00:00 |   |    | 

Lyžiarska oblasť Silvretta Arena ponúka svojim hosťom až do začiatku mája výborné podmienky na 239 km zjazdoviek vo výške od 1.377 do 2.872 metrov, skvelý firn, zjazdy do údolia a rozmanitý terén pre freeriding. K tomu neodmysliteľne patrí veľa slnka, perfektná zábava après-ski a skvelá nálada na piatich veľkých open air podujatiach. To najnavštevovanejšie tento rok ovládne Lenny Kravitz.





V apríli to Ischgl odpáli hneď piatimi úžasnými podujatiami! Nebudú chýbať tradičné 22. lyžiarske preteky kuchárov, pri ktorých si kulinárska elita z celého sveta bude merať sily nielen na lyžiach, ale aj pri sporáku, 11. majstrovstvá sveta v lyžovaní gastronómov a na open air javiskách v lyžiarskej oblasti Silvretta Arena sa počas 9 dní vystriedajú až tri svetové hudobné superstar.

Ak si svoju zimnú dovolenku v roku 2019 naplánujete na dva posledné týždne trvania sezóny v Ischgli, zažijete tri bezplatné megakoncerty: na Veľkonočnú nedeľu, 21. apríla bude v Ischgli debutovať Johannes Oerding na koncerte „Top of the Mountain Easter Concert”.

Počas Sviatku jarného snehu 28. apríla sa na pódium Alp Trida (Samnaun) postaví speváčka s výnimočným talentom Sarah Connorová a 30. apríla efektne ukončí lyžiarsku sezónu rocková legenda Lenny Kravitz tradičným koncertom „Top of the Mountain Closing Concert” na legendárnom javisku Idalp. Vstup na koncerty s platným skipasom je zdarma.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Ischgl
Zdroj: ts

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa