Pláž Waikiki, Havaj

2012-03-18 10:00:00 |   |    | 

HONOLULU, HAVAJ- Ak máte radi slnko, more a pláž, Waikiki Beach na Oahu, ktorý je tretím najväčším ostrovom súostrovia Havaj, pre vás určite nie je neznámym pojmom.



Veď táto pláž v susedstve hlavného mesta Honolulu patrí medzi najslávnejšie na celom svete. A treba povedať, že plným právom.

Ak si predstavíte približne 3,2 kilometra nádhernej pláže s tým najčistejším a najjemnejším pieskom, z jednej strany lemovanú blankytnou morskou vodou a z druhej strany luxusnými hotelmi, budete zhruba vedieť, ako vlastne Waikiki Beach vyzerá a prečo je taká populárna a obľúbená.

Táto pláž je však preslávená aj veľkým množstvom vodných atrakcií, ktoré si nenechá ujsť žiadny z návštevníkov. Okrem bežného plávania v tej najčírejšej vode, akú si len viete predstaviť, sa obľube teší aj surfovanie, vodné lyžovanie, potápanie, jazda na katamarane či na tradičnom kanoe.

A ak by vás aj tieto atrakcie omrzeli, určite vás neomrzí fascinujúci pohľad na Waikiki Beach z takzvanej „Diamantovej hlavy“, čo je vyhasnutý sopečný kráter v blízkosti slávnej pláže.

Zdroj/autor: Alex, drom

Foto: wikipedia, ErgoSum88, Travis Thurston, Ryan Tutmarc

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.2/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa