Zelená voda

2008-07-09 11:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Vodná plocha Zelená voda sa nachádza dva kilometre od mesta Nové Mesto nad Váhom a je pohodlne prístupná po diaľnici, vlakom, autom alebo autobusom.



Na Zelenej vode je dostatok ubytovacích kapacít a nachádza sa tu aj kemp. Takisto tu nie je problém so stravovaním. Možnosti zábavy poskytujú priamo vo viacerých baroch a počas sezóny sa tu konajú rôzne diskotéky, koncerty alebo iné zábavné akcie.

V areáli je vybudovaných veľa športovísk - tenis, volejbal (beachvolejbal), futbal, minigolf, jazda na koňoch, sú tu vhodné podmienky na windsurfing alebo kajaking, vodné bicykle alebo člnky. Pre najmenších sú k dispozícii preliezačky i kolotoče.

Nájdete tu dve "oficiálne" pláže - platenú a neplatenú, ale taktiež je tu mnoho zákutí a maličkých pláží. Voda je kontrolovaná Úradom pre verejné zdravotníctvo. Sú tu vhodné podmienky na rybolov a v okolí priestoru sa nachádza niekoľko hradov – Beckov (5 km), Čachtice (8 km), Tematín (12 km), Trenčín (22 km) alebo kúpeľné mesto Piešťany (20 km).

 

Zdroj/autor: kupaliska, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa