Po stopách záhad

2011-06-09 17:30:00 |   |    | 

Návrat nejistý je novinka z pera českého záhadológa Ivana Mackerleho s podtitulom: Po stopách najväčších záhad.



Kniha prináša doposiaľ nepublikované správy z výprav, ktoré Mackerle absolvoval v rokoch 2005-2009 po celom svete.

Je to akési voľné pokračovanie knihy Cesta za príšerami a dobrodružstvami. Tentoraz nás zavedie do Údolia smrti na Sibíri so záhadnými kotlami či do Kumoanu v Indii za tajomnými svetlami.

Kniha Návrat nejistý je rozdelená na tri hlavné časti: Jakutsko, India a Srí Lanka a Brazília. V prvej tretine sa dozviete o sibírskych netvoroch, Nosatých chlpáčoch zo Sibíri a údolí, ktoré vraždí. Prežijete Noc hrôzy aj veštby, ktoré sa naplnia.

Druhá časť nás zavedie do Indie a Srí Lanky, kde prejdeme údolím smrti, stretneme duchov mŕtvych a chlípnych trpaslíkov. Ponaháňame divokého muža hobita – nittaewo. Kde slony zomierajú? Spievajú ryby? A ako vyzerá Mikrofón v kondóme? Zalistujte si v novinke Návrat nejistý Ivana Mackerleho.

V poslednej časti v Brazílii sa pustíme po stopách plukovníka Fawcetta, ktorý hľadal stratené mesto v džungli a v podzemí. Mackerle tam dokonca zistil nové skutočnosti o netopierých indiánoch morcegos. Časť o Brazílii obsahuje aj zážitky z kráľovstva anakondy, z magického jazera či chrápavých hôr.

Skvelý a tajomný cestopis Návrat nejistý: Po stopách najväčších záhad obsahuje aj niektoré u nás doteraz ešte nikdy nepublikované údaje.

 

Návrat nejistý - Po stopách největších záhad
Autor: Ivan Mackerle
Vydavateľstvo: Nakladatelství XYZ
Rok vydania: 2011
Väzba: viazaná
Počet strán: 304
Cena: 12, 23 eur

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa