Švajčiarsko

2011-08-17 12:30:00 |   |    | 

Sprievodca rady Rough Guides po Švajčiarsku je obsiahlym a spoľahlivým spoločníkom, ktorý vás zavedie do najzaujímavejších miest tejto čistej a idylickej krajiny.



Kvalitné farebné fotografie vás určite inšpirujú k objavovaniu starovekých ulíc Bernu alebo oslňujúcich výhľadov na Ženevské jazero, k výstupu na preslávený Matterhorn i k potulkám alpskou scenériou.

V sprievodcovi nájdete praktické informácie o miestnej doprave, možnostiach ubytovania, stravovania i zábavy, a to aj pre "batôžkársky" rozpočet.

Sprievodca po Švajčiarsku ponúka odborný sprievod po letných výstupoch horskými úbočiami i zimným lyžovaním a snowboardingom a nasmeruje vás aj k tým najlepším lokálnym výrobcom syra a čokolády.

S prehľadnými mapami a jazykovou sekciou so slovníkom sa v krajine, v ktorej sa hovorí štyrmi oficiálnymi jazykmi s mnohými nárečiami, nestratíte.

Rovnako ako v ďalších sprievodcoch prestížnej rady Rough Guides nechýba ani tu súhrn švajčiarskej histórie a obsiahle informácie o miestnej faune, flóre, folklóre, hudbe a povestnej švajčiarskej neutralite.

 

Švýcarsko

Autor: Matthew Teller

Vydavateľstvo: Jota

Rok vydania: 2011

Väzba: brožovaná

Jazyk: český

Počet strán: 552

Cena: 30,26 eur

 

Zdroj/autor: jota.cz, drom

Foto: jota.cz

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa