Sardínia

2014-04-11 15:00:00 |   |    | 

Nový celo farebný sprievodca dôverne známym, ale napriek tomu stále udivujúcim ostrovom.



Sardínia je ostrov mnohých tvárí. Milo sa na vás usmieva a láka vás k návšteve niektorej z nádherne čistých pláží či jedného z luxusných letovísk, súčasne sa ale tak trochu odvracia, ako by chcela, aby ste niektoré tajomstvá odhalili sami. A práve v tom spočíva jej kúzlo.

Sardínia je talianska a súčasne tvrdošijne svoja. Je to ostrov leňošenia a nekonečných večierkov, ale taktiež pokladnica starobylej kultúry a zvláštnych, inde už dávno vymiznutých tradícií zvykov.

Láka milovníkov dobrého jedla, ktorí si budú môcť vybrať z nepreberného počtu oblastných špecialít, ale taktiež turistov túžiacich poznať nové pamiatky, s ktorými sa inde nestretnú. Na svoje si tu prídu tiež športovo založení turisti, ktorí iste ocenia tunajšiu úchvatnú prírodu, kryštáľovo čisté more a pokojné cesty.

Sardínia je typickou letnou prázdninovou destináciou, ale nemenej atraktívnou je aj po zvyšok roka, kedy sa ostrov upokojí a vráti k svojmu nenútenému tempu - a k svojim slávnostiam plným veselia i nábožného vytrženia, vďačnosti za dary prírody a radosti zo života. Čo dodať? Snáď len: pribaľte si sprievodcu Sardínie a vydajte sa za odpočinkom a dobrodružstvom.

 

Sardínia

Autor: Robert Andrews

Vydavateľstvo: Jota

Rok vydania: 2014

Počet strán: 352

Cena: 398 Kč

 

Zdroj/autor: jota.cz, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa